Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

nawigatorka 13:12, 14 lut 2017

I was też dziś tak pięknie? I nie mam na myśli walentynek.
Miałam robotę w ogródzie bo musiałam trochę drewna poszlifowac i jest cudnie.slonko grzeje aż żyć się chce.
Dlatego spalilam Marzanne
Scielam trzcinnika i rozchodnikach.ten pierwszy w środku całkiem zielony... Drugi zresztą też. Spaliły się w trzy minuty a górka z suszu była spora.w takich chwilach dziękuję że mamy jednak takie duże palenisko.
Kawa 13:36, 14 lut 2017

oo to już trzcinnika mogę ciachnąć?

to mam nadzieję że pogoda będzie w sobote żebym mogła posprzątać
Makao_J 13:45, 14 lut 2017

Faktycznie widać że wielkość rączek macie bardzo zbliżoną. No u mnie różnica jest spora. Mój eM ma łapsko jak niedźwiedź.

Ja jeszcze poczekam z paleniem suszu ogrodowego. U mnie dużo chłodniej niż u Ciebie więc mogłabym zaszkodzić trawom. Zwykle ścinam na przełomie marca i kwietnia.

Faktycznie w takiej chwili palenisko się przydaje. Poza tym super atrakcja palić w nim jak śnieg dookoła.
nawigatorka 13:48, 14 lut 2017

Kawa napisał(a)
oo to już trzcinnika mogę ciachnąć?

to mam nadzieję że pogoda będzie w sobote żebym mogła posprzątać
jemu akurat nic nie będzie.lepiej teraz niż gdy zacznie rosnąć.
nawigatorka 13:50, 14 lut 2017

Makao_J napisał(a)
Faktycznie widać że wielkość rączek macie bardzo zbliżoną. No u mnie różnica jest spora. Mój eM ma łapsko jak niedźwiedź.

Ja jeszcze poczekam z paleniem suszu ogrodowego. U mnie dużo chłodniej niż u Ciebie więc mogłabym zaszkodzić trawom. Zwykle ścinam na przełomie marca i kwietnia.

Faktycznie w takiej chwili palenisko się przydaje. Poza tym super atrakcja palić w nim jak śnieg dookoła.
zapewniam Cię że mój M również
Ja pozostałych traw też nie ruszam.no może Seslerie i klosownice niebawem zetne ale z innymi czekam do początku wiosny.
Marzyło się nam ognisko we wgłębniku w zimowej otoczce i kilka było
Sebek 13:55, 14 lut 2017

U mnie trzcinniki ostatnio poszły z dymem a dziś opitolilem hortensje bukietowe i derenie - choc u mnie nadal leży 20cm śniegu, na którym o dziwo można swobodnie stać i się nie zapadnie Zatem
Makao_J 13:56, 14 lut 2017

U kochana. To znaczy że Twoja rączka do maleńkich nie należy?? To dlatego dajesz radę w ogrodzie pracować jak chłop.
anetta 13:59, 14 lut 2017

to wy już takie wiosenne porządki w ogrodzie robicie, a u mnie sniegolód lezy wszędzie jeszcze ;(
nawigatorka 14:32, 14 lut 2017

Sebek napisał(a)
U mnie trzcinniki ostatnio poszły z dymem a dziś opitolilem hortensje bukietowe i derenie - choc u mnie nadal leży 20cm śniegu, na którym o dziwo można swobodnie stać i się nie zapadnie Zatem
myślałam też o paleniu tak na przyszłość.ale jak to zrobić by dogłębnie nie wypalić?
Hortki myślisz można?
nawigatorka 14:34, 14 lut 2017

Makao_J napisał(a)
U kochana. To znaczy że Twoja rączka do maleńkich nie należy?? To dlatego dajesz radę w ogrodzie pracować jak chłop.
owszem spora chyba i lubię zawstydzić mężczyzn silnym usciksiem
Zawsze twierdziłem że mam dużo testosteronu