Zaintrygowała mnie nalewka z fiołków. Czy pachnie fiołkami? Jakiś przepis mogłabyś wrzucić (może być u mnie coby Asi wątku nie zaśmiecać) A czy fiołki są jadalne?
na pw wysłałam
u mnie inspiracji może mniej ale zaproszenia na komunię zmalowalam do oferty Miło że zaglądasz Widzisz to Ty trendy lansujesz A jaki masz kolor?
He he ja już sama nie wiem
Ty się z tymi komuniami śpiesz kobitko albo odpuść bo nie wiem jak inni ale ja jako chrzestna zaproszenie już dawno dostałam Ale powiem ci że jak nasza młoda miała to goście byli zachwyceni kiedy dostali takie kartki z podziękowaniami. Zamawiałam u fajnej dziewczyny i choć w klimacie zupełnie inne od tego co robisz to myślę że warte rozważenia. Taka trochę pamiątka z komuni tylko w drugą stronę Czy ty wiesz jak wielki zasięg ma twój wątek? Gąsiorki u nas w chińczykach są
Asiu w między czasie przeglądam książkę o winach złota fantazja - wino z marchewki, Polski burgund he he z buraka czerwonego i czar warzywniaka z pietruszki i łzy sołtysa z ziemniaków czyli sezon na winko w pełni można by rzec
A pokażesz te komunijne dekoracja razem z zaproszeniami? Tylko że mnie nie ma F Ja ma brazowu sloj Pozdr☺