Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

nawigatorka 10:35, 17 mar 2017

Magda70 napisał(a)

jasne. Dawaj.
szybka akcja
nawigatorka 10:36, 17 mar 2017

ren133 napisał(a)

Nie wiesz?
nie wiem
nawigatorka 10:36, 17 mar 2017

margaretka3 napisał(a)
Ooo, są. Czekałam, aż je u Ciebie zobaczę. Czyli zadowolona jesteś Korzeniska rzeczywiście dorodne.
A teraz to już lecę kliknąć, żeby zdążyć
haha nie Ty pierwsza. Korzenie najważniejsze. Góra i rak zarodnie
nawigatorka 10:37, 17 mar 2017

MAD napisał(a)
Ale cisowa dostawa. Aż się oczy do nich cieszą!
cos czuje zrobi posadzeniu będę jeszcze je przeklinać
nawigatorka 10:37, 17 mar 2017

anna_t napisał(a)

Nasze według mnie Pan już na hasło ogrodowisko powinien rabat dawać

piękne Asiu dostałaś
ja rozmawiałam z Panią...
nawigatorka 10:38, 17 mar 2017

margaretka3 napisał(a)
Ciekawe, czy on ma świadomość, że my też jesteśmy z jednego źródła informacji
tego nie wiem. Nawet nie wiem czy to samo miejsce
nawigatorka 10:39, 17 mar 2017

ren133 napisał(a)

ja i tak dostaję
ja tez nigdy bez rabatu nie wychodzę z nikad
10:44, 17 mar 2017
Elinka napisał(a)
Witaj Asiu, chwile temu toczula sie u Ciebie dyskusja nt irgi , ja ekspertem nie jestem ale mam u siebie irga major i horyzontalis i powiem Ci ze tez odradzam w tak reprezentacyjnym miejscu irge. Tak jak dziewczyny pisza jest bardzo silna , ja mam dwa zezony a cyba potroila juz swoj obszar, ma pod sobo szmate i kore i dekle od studzienki i idzie jak burza, jej zaleta jest to ze tworzy zwarty plaski zielony caly rok dywan.
Co do horyzontalis to jeszcze gorzej bo zima robi sie taka bura i zbiera mnostwo smieci i chwastow i nijak tego wyczyscic.
A bralas pod uwage trzmieline ! Ladnie sie komponuje z lawenda , mozna nad nia panowac cieciem i dywan sie da utworzyc.

A jak cos wyzszego i zomozielonego to nie wiem czy znacie taka rosline- suchodrzew chinski , mnie sie na poczatku nie podobal ale teraz go lubie mozna formowac , ma ladne drobne nie za ciemne listki zielony caly rok nie wymagajacy ...
Ale sie wymadrzylam, tu tyle doswiadczonych glow a ja wtracam swoje trzy grosze ale tak mnie jakos naszlo, jak od czapy to wybacz zasmiecanie.
Papa

opinia fajna ...bez sciemy ...tak lubie

podczytuje bo sama mam różankę łysa i chciałabym coś płożącego dywanowego posadzic ...ale zęby nie pożarło mi róż ....bo dywanik potrzebny tylko na zimę i przedwiośnie ...i tak się zastanawiam ...i kompletnie nie mam pomysłu.

myślałam o macierzance ...ale ona drewnieje szybko trzeba odmładzać, a perz, osty i mlecz u mnie ja przerasta ...to się nie sprawdzi

zamieszczę ogłoszenie drobne )) może właścicielka wątku mnie nie wykopie liczę na wyrozumiałość)

Magnolio masz jakieś propozycje? dla mnie?
nawigatorka 10:44, 17 mar 2017

Elinka napisał(a)
Witaj Asiu, chwile temu toczula sie u Ciebie dyskusja nt irgi , ja ekspertem nie jestem ale mam u siebie irga major i horyzontalis i powiem Ci ze tez odradzam w tak reprezentacyjnym miejscu irge. Tak jak dziewczyny pisza jest bardzo silna , ja mam dwa zezony a cyba potroila juz swoj obszar, ma pod sobo szmate i kore i dekle od studzienki i idzie jak burza, jej zaleta jest to ze tworzy zwarty plaski zielony caly rok dywan.
Co do horyzontalis to jeszcze gorzej bo zima robi sie taka bura i zbiera mnostwo smieci i chwastow i nijak tego wyczyscic.
A bralas pod uwage trzmieline ! Ladnie sie komponuje z lawenda , mozna nad nia panowac cieciem i dywan sie da utworzyc.

A jak cos wyzszego i zomozielonego to nie wiem czy znacie taka rosline- suchodrzew chinski , mnie sie na poczatku nie podobal ale teraz go lubie mozna formowac , ma ladne drobne nie za ciemne listki zielony caly rok nie wymagajacy ...
Ale sie wymadrzylam, tu tyle doswiadczonych glow a ja wtracam swoje trzy grosze ale tak mnie jakos naszlo, jak od czapy to wybacz zasmiecanie.
Papa

Każda opinia miłe widziana. Znam sychodrzew oczywiście tez go lubię ale gatunków dodawać nie chce nowych. Trzmielina mam i dywan z niej tez ale jakos stul mi się od czasu jej zakupienia zmienił
Irge major mam i to ze 100m2 wiec znam ja doskonale i uwielbiam bi rozwiązała problem naszych skarp i uważam ze jest bardzo wdzięczna.
Do lawend może dam trochę irgi ale miniaturowej jak radziła magnolia. Albo nic Bo ja lubię jak pustka cos znaczy a czy to jest reprezentacyjne miejsce?
U mnie major wyglada tak

I trzmielina

nawigatorka 10:45, 17 mar 2017

Elinka napisał(a)
A zapomnialam, ja tez bym chciala takie cisy , wyslesz na priv?
jasne juz wysyłam