Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

nawigatorka 22:05, 25 kwi 2017

amelia_b napisał(a)
Moje kostki przy murku też sie ruszają, po 3 latach to mają już prawo
to po co je ruszasz?
nawigatorka 22:06, 25 kwi 2017

Kacha123 napisał(a)
Wiedziałam, że długo nie usiedzisz!
dzis z uśmiechem patrzyłam na leżak nie no kiedyś posiedzę
nawigatorka 22:10, 25 kwi 2017

jankosia napisał(a)

Oooo, teraz to mnie rozczuliłaś Naprawdę

Ja nie mam fotki z wózkiem w ogródku Jak moja młoda w wózku siedziała to myśmy dopiero dom kupili a do pasji grzebania w ziemi to jeszcze trochę czasu upłynęło Chcę fotę z wózkiem w ogrodzieeee! Zazdraszczam wam teraz
ale ja serio pisałam. Bez partnera w takich robotach nie ma co za łopatę chwytać.
No to dawaj. Chyba nie muszę mówić Ci co trzeba zrobić by wózek w ogrodzie ustawic ja rodziłam gdy wylane były fundamenty. Gdy zaczynaliśmy budowę brzuch miałam taki ze się w bluzach eMa ledwie mieścił i padał śnieg... ja oczywiście na budowie czytaj na polu i tego dnia poradziliśmy tez pierwsze rośliny czyli giganteusa i porzeczkę pierwsze 9 miesięcy życia starszej to dziewięć miesięcy budowy
jazzy 22:20, 25 kwi 2017

nawigatorka napisał(a)
I wyglada ma to ze będzie trzeci pas Choc nie był w planie na ten rok. Powolutku by się nie zmęczyć. Na razie trochę ponad 1/3 przekopałam
A tą darń zostawisz tak na rabacie, czy będziesz wywozić taczkami? Sorry za głupie pytanie, ale nigdy aż takiej ilości darni nie zrywałam
jankosia 22:49, 25 kwi 2017

nawigatorka napisał(a)
ale ja serio pisałam. Bez partnera w takich robotach nie ma co za łopatę chwytać.
No to dawaj. Chyba nie muszę mówić Ci co trzeba zrobić by wózek w ogrodzie ustawic ja rodziłam gdy wylane były fundamenty. Gdy zaczynaliśmy budowę brzuch miałam taki ze się w bluzach eMa ledwie mieścił i padał śnieg... ja oczywiście na budowie czytaj na polu i tego dnia poradziliśmy tez pierwsze rośliny czyli giganteusa i porzeczkę pierwsze 9 miesięcy życia starszej to dziewięć miesięcy budowy

To ja może jednak postoję wiesz I ten wózek to sobie na waszych fotkach powyobrażam bo ja to już za stara żeby znowu przez to przechodzić

Ty nawigatorka, wiesz co to japońskie toikigai? To jest szczęście płynące z bycia stale zajętym Mówi ci to coś?
nawigatorka 23:01, 25 kwi 2017

jazzy napisał(a)
A tą darń zostawisz tak na rabacie, czy będziesz wywozić taczkami? Sorry za głupie pytanie, ale nigdy aż takiej ilości darni nie zrywałam
bede czyścić darń z ziemi i to jest dopiero robota i wywoze w inne miejsca gdzie mam dziury. Takie płace zarastają szybko. Juz ponad 100 taczek w tym roku było a w pozostałych latach.. to za dużo materiału by się go pozbywać. Dziurę bym zamiast działki miała
nawigatorka 23:03, 25 kwi 2017

jankosia napisał(a)

To ja może jednak postoję wiesz I ten wózek to sobie na waszych fotkach powyobrażam bo ja to już za stara żeby znowu przez to przechodzić

Ty nawigatorka, wiesz co to japońskie toikigai? To jest szczęście płynące z bycia stale zajętym Mówi ci to coś?
stara. Akurat. Energia az kipi eee nie wierze ze inni ludzie mniej zajęci są ale zapoznam się ze zjawiskiem
nawigatorka 23:05, 25 kwi 2017

Czyli wróżysz mi długowieczność przeczytałam pasja, miłość, szczęście młodość... podoba mi się tyle ze na polskiej wsi
jankosia 23:11, 25 kwi 2017

nawigatorka napisał(a)
Czyli wróżysz mi długowieczność przeczytałam pasja, miłość, szczęście młodość... podoba mi się tyle ze na polskiej wsi

I cóż z tego? My Polacy mielibyśmy się kontekstem przejmować? No phi
nawigatorka 07:42, 26 kwi 2017

jankosia napisał(a)

I cóż z tego? My Polacy mielibyśmy się kontekstem przejmować? No phi