Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

Lulilaj 11:09, 15 maj 2017

Asiu dziękuję
Nie ukrywam, że ogromnie mi się spodobały (zresztą jak cały Twój ogród, wgłębnik, pasy na trawy no i w ogóle całokształt )
Zresztą nawet mojemu M zaświeciły się oczka a jest troszkę bardzie sceptyczny jeśli chodzi o moje pomysły na ogród (chociaż ostatnio zauważam zmianę na plus. W sumie to pytanie o donice było od niego, hi hi hi).
nawigatorka 11:15, 15 maj 2017

ren133 napisał(a)
Wreszcie Ci się udało))) Zadowolona?
ro było trzecie podejście. Pierwszy raz zawaliła pogoda, drugi samolot a teraz wszystko było Ok. Bardzo zadowolona i dumna z siebie bo to naprawdę trzeba bardzo chcieć by mieć z tego frajdę a nie stres
nawigatorka 11:17, 15 maj 2017

Lulilaj napisał(a)
Asiu dziękuję
Nie ukrywam, że ogromnie mi się spodobały (zresztą jak cały Twój ogród, wgłębnik, pasy na trawy no i w ogóle całokształt )
Zresztą nawet mojemu M zaświeciły się oczka a jest troszkę bardzie sceptyczny jeśli chodzi o moje pomysły na ogród (chociaż ostatnio zauważam zmianę na plus. W sumie to pytanie o donice było od niego, hi hi hi).
wiadomo tak czułam jakby cos to służę pomocą w tekst kwesti mi dziś rano eM za nasz ogród podziękował i zycze byście i wy doszli do tego momentu
Kasia73 12:25, 15 maj 2017

Poczytałam sobie i chwilowo jestem na bieżąco pędzisz z pracami i wątkiem, ale pięknie Ci idzie pozdrawiam
lojalna_ 12:29, 15 maj 2017

nawigatorka napisał(a)
ro było trzecie podejście. Pierwszy raz zawaliła pogoda, drugi samolot a teraz wszystko było Ok. Bardzo zadowolona i dumna z siebie bo to naprawdę trzeba bardzo chcieć by mieć z tego frajdę a nie stres

Rany !!!! Ciary mam
nawigatorka 12:56, 15 maj 2017

Kasia73 napisał(a)
Poczytałam sobie i chwilowo jestem na bieżąco pędzisz z pracami i wątkiem, ale pięknie Ci idzie pozdrawiam
ja nie jestem mam tyle roboty
nawigatorka 12:57, 15 maj 2017

lojalna_ napisał(a)

Rany !!!! Ciary mam
i słusznie
ren133 13:15, 15 maj 2017

nawigatorka napisał(a)

Trzeba po prostu mieć ten głód adrenaliny
18:11, 15 maj 2017
patrzyłam na niebo czy moze nie bedziesz ladować u mnie nad domem na motolotniach czy jak tam zwał lataja ... takie trójkatne z silniczkiem (nie zam sie ) moze tez powinnaś spróbować to bo to inna atrakcja ....masz czas na ogladanie okolicy

Johanka77 18:35, 15 maj 2017

Asieńka wpadnij do mnie to doradzisz jednak z tymi bukszpanami