Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

nawigatorka 11:34, 04 sie 2015

Nowe słówko w języku ogrodowiskowym?
głupawka juz jest
nawigatorka 11:34, 04 sie 2015

Pszczelarnia napisał(a)

O!!!!!!!!!!!!!!!!

rodzisz?
inag 00:41, 05 sie 2015

Cały dzień mnie nie było a tu tyle do czytania.. ale nadrobiłam wszystko. Nie mogę w końcu mieć zaległości...
Rozchodniki tak jak pisałaś wiele do szczęścia nie potrzebują. Ja robię to tak, że wykopuję całą karpę. Biorę taki długi nóż i tnę np na 4 części albo i więcej. A z tym sadowniczym też mam na pieńku już! Zwłaszcza jak piszę z telefonu. Już milion razy chyba na niego kliknęłam..
Kolorowych snów!!!
nawigatorka 00:55, 05 sie 2015

inag napisał(a)
Cały dzień mnie nie było a tu tyle do czytania.. ale nadrobiłam wszystko. Nie mogę w końcu mieć zaległości...
Rozchodniki tak jak pisałaś wiele do szczęścia nie potrzebują. Ja robię to tak, że wykopuję całą karpę. Biorę taki długi nóż i tnę np na 4 części albo i więcej. A z tym sadowniczym też mam na pieńku już! Zwłaszcza jak piszę z telefonu. Już milion razy chyba na niego kliknęłam..
Kolorowych snów!!!

I ja u Ciebie na bieżaco jestem choć cichaczem. A dziś spać nie koge to choć dobranoc odpowiem
A ile z tego Twojego dzielenia karp radości
nawigatorka 13:19, 05 sie 2015

Wracając do rozmowy w lawendowym ze grujeczniki i zielone i bordowe są stwierdzam, że mój ednak zielone tylko od suszy jakoś straciły na kolorze.

Nie tylko im przydalby się deszcz: zawilce i liście hortek omdlewaja, rozplenice zolkna, latam z wężem i podpewam to co niedawno przesadzane by nie padło.

Poza tym konstruuje i zakładam nowe stelarze na lipy-stwierdziłam ze bede formowac je w płaskie ekrany a nie w kostki. Tylko dlaczego zawsze wymysle sobie taką robotę jak wieje wiatr? Jeszcze tylko M musi zaakceptować.

No i dakej malowanie konstrukcji bramy domku ogrodnika trwa-a ze ja jestem rodzinnym malarzem od wszystkiego to moje zadanie.
Ensata 13:25, 05 sie 2015

On taki jędrny jest, aż mnie serce boli na mysl o ciach. Na pewno się przyjmie???? zabije Was jak padnie, mam tylko 5 sztuk
nawigatorka 13:29, 05 sie 2015

Ensata napisał(a)
On taki jędrny jest, aż mnie serce boli na mysl o ciach. Na pewno się przyjmie???? zabije Was jak padnie, mam tylko 5 sztuk

Piszesz o rozchodniku? Bo zastanawiam się co takie jędrne jak takie. Skwar i u ciebie to może dla pewności podlej go trochę.on magazynuje w sobie wodę to da rade.
malkul 17:02, 05 sie 2015

nawigatorka napisał(a)

rodzisz?

malkul 17:03, 05 sie 2015

Ensata napisał(a)

jesli piszesz o rozchodnkiu to on się szybko imładnei ukorzenia jak obetniesz łodyzkę i wstawisz do wody. ja mam swoje własnie z łodyżek
malkul 17:04, 05 sie 2015

Asiu-przyszłam donieść że dzis mam otrzymać różne drobne filcowe pierdołki uszyte przez moją teściową z resztek