Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

siakowa 09:30, 04 sie 2015

Tess napisał(a)
Przez okno miała na ten świat wyjść czy jak? Bo związku nie widzę.

Juzia 09:31, 04 sie 2015

Tess napisał(a)

Hahahahaha!

To nie wiesz, że jak nie chce wyjść to się generalne sprzątanie robi?
siakowa 09:32, 04 sie 2015

Ensata napisał(a)
Moja koleżanka jak da auto do myjni, to zawsze leje na 100%
Wyscie przez okno na swiat, jaka Ty poetycka Tesiu
Tez mylam okna i chodziłam po schodach
Asia Ty dzieliłaś rozchodniki? Ja nabyłam spore, w celu podziału, ale nie wiem jak się zabrać za to i kiedy

tez pczekana odpowiedz ale ze swego doświadczeenia wiem że jakkolwiek to zrobisz to sie wszytsko przyjmie kwestia tylko estetyki wykonania ja ze złamanejna 5 gałazki maiąłm kolejne 5 sztuk a na wiosne powyciągałam po jednej kapustce z kępy tak żeby korzonek był i wsadziłam do ziemi. nie zauważyły zmiany meijsca
iwka 09:47, 04 sie 2015

rozchodnikowi wystarczy gałązkę ułamać i do ziemi wsadzić, nawet najmniejsza przyjmuje się
nawigatorka 09:54, 04 sie 2015

Tess napisał(a)

Kiedyś w takie czry mary nie wierzyłam puki nie usłyszałam medycznego uzasadnienia: unoszenie rąk przy myciu okien,czy podnoszenie kolannprzy chodzeniu po schodach rozszerza kości miednicy i opuszczę dziecko do kanału rodnego
nawigatorka 09:56, 04 sie 2015

Ensata napisał(a)
Moja koleżanka jak da auto do myjni, to zawsze leje na 100%
Wyscie przez okno na swiat, jaka Ty poetycka Tesiu
Tez mylam okna i chodziłam po schodach
Asia Ty dzieliłaś rozchodniki? Ja nabyłam spore, w celu podziału, ale nie wiem jak się zabrać za to i kiedy

Jeśli się nie myke to wydtarczy łopata zrobić ciach... Albo oderwij gałązki i brutalnie wsadz do ziemi: ja jlamalam jedna przypadkiem wsadziłam i ma się dobrze. Może o szczegóły zapytaj Ilone z łowickiej bo to od niej mam rozchodniki.
nawigatorka 10:05, 04 sie 2015

Kolerzanki poparly ze rozchodnik dużo nie potrzebuje.i takie rośliny lubimy
AlKa 10:10, 04 sie 2015

Co do okien to u mnie też są do mycia, wczorajsze upały zniechęciły mnie skutecznie i w tym tyg na mycie sie nie zanosi. Chyba że ktoś mi powie jak myć żeby na 100% deszcz wywołać. U mnie czasem tak jest, ale nie zawsze. Mam dosyć podlewania i już chyba wole okna myć.
Wczoraj podlewałam do 22, ostatnie rabaty to już po omacku. Ja chce nawadnianie, ale mój eM nie da sobie przetłumaczyć.
AlKa 10:11, 04 sie 2015

Poza tym rozplenice chyba mi uschły, sadzołam w zeszłym tyg i tylko 1 dzien nie podlałam, bo mnie nie było. Ciekawe czy na amen padły czy się ockną...
nawigatorka 10:22, 04 sie 2015

AlKa napisał(a)
Co do okien to u mnie też są do mycia, wczorajsze upały zniechęciły mnie skutecznie i w tym tyg na mycie sie nie zanosi. Chyba że ktoś mi powie jak myć żeby na 100% deszcz wywołać. U mnie czasem tak jest, ale nie zawsze. Mam dosyć podlewania i już chyba wole okna myć.
Wczoraj podlewałam do 22, ostatnie rabaty to już po omacku. Ja chce nawadnianie, ale mój eM nie da sobie przetłumaczyć.

Postaw M przy wezu to może da się przekonać.ja mam od wiosny na rabatach (choć nie wszystkich) ale i tak włączam sporadycznie rachunki i tsk nie są małe.a co przesadzam w sezonie tonpodlewam z ręki.daj rozplenica czas może nie jest tak źle.