Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

nawigatorka 12:56, 17 maj 2017

Kawa napisał(a)
Asia ty wariatko

no co?
nawigatorka 12:59, 17 maj 2017

lindsay80 napisał(a)
Odważna jesteś, ja bym wymiękła - i najgorszy chyba byłby moment gdy się stoi na progu otwartych drzwi samolotu - ja bym do tego progu nie podeszła nawet

Fajne pomysły na ten ostatni pas traw i wodę - jak mogłam pomyśleć, że będzie standardowo - Ty zawsze coś wymyślisz

Wiesz ostatnio dostalam zaproszenie na wesele, takie w Twoim stylu: szary papier, zwykły sznurek - totalny minimalizm - widać, że są chętni na taki design

nie stoi się skacze się na siedząco. poza tym na 2mk podłogi siedziało w ścicku 9 osób a że ja skakałam pierwsza to w zasadzie cały czas siedziałam na progu

Co do wody to jeszcze daleka droga...ale może się uda

A zaproszenie od nas? nasz szarak w druku jest ciągle. właściwie wszyscy go chcą. cieszy się ogromnym powodzeniem. A uwiezysz ze dziś zrywałam pokrzwe na slubne dekoracje
nawigatorka 13:01, 17 maj 2017

rozetka napisał(a)

Hej, Asiu ja bym nie pchała sie w zakładanie tej wody u siebie. Z tego co piszesz to już teraz masz komary, a co dopiero będzie jak pojawi sie zbiornik z wodą. Uwierz mi, mieszkając z rodzicami miałam za płotem staw a koło domu jeszcze oczko i przez te paskudy czasami nie można było posiedzieć na wieczór przed domem.
ale u mnie na wsi każdy sąsiad ma staw nawet na naszej działce kiedyś był. kilometr od nas rzeczka płynie. a kamarów dużo bo urodziły sie z trzech ostatnich miesięcy bo wczęsniej za zimno było
amelia_b 19:06, 17 maj 2017

A ja się zastanawiałam jakie eko bukiety szwagierce na komunię na stół zrobić... Pokrzywy jej nazrywam nawet wiem gdzie ta biała rośnie
nawigatorka 19:57, 17 maj 2017

amelia_b napisał(a)
A ja się zastanawiałam jakie eko bukiety szwagierce na komunię na stół zrobić... Pokrzywy jej nazrywam nawet wiem gdzie ta biała rośnie
biała pokrzywa? a jest taka? bez świezy zerwij. dzień wytrzyma. Ja mam

amelia_b 20:30, 17 maj 2017

Jasnota biała teraz kwitnie, widzę ją jak do pracy idę przez taki dziki zagajnik

Właśnie sobie przypomniałam że ją dziś w malinach widziałam, nie parzy jak ta tradycyjna, napewno ją znasz i widziałaś nie raz
amelia_b 20:42, 17 maj 2017

A z bzem to jest jeden mały problem nie wszyscy zniosą jego zapach zawsze się znajdzie 1 na 30 osób która będzie jeczeć że śmierdzi
nawigatorka 20:44, 17 maj 2017

amelia_b napisał(a)
Jasnota biała teraz kwitnie, widzę ją jak do pracy idę przez taki dziki zagajnik

Właśnie sobie przypomniałam że ją dziś w malinach widziałam, nie parzy jak ta tradycyjna, napewno ją znasz i widziałaś nie raz
a znam
nawigatorka 20:45, 17 maj 2017

amelia_b napisał(a)
A z bzem to jest jeden mały problem nie wszyscy zniosą jego zapach zawsze się znajdzie 1 na 30 osób która będzie jeczeć że śmierdzi
o to dodaje smaku rodzinnym imprezom
amelia_b 20:46, 17 maj 2017

nawigatorka napisał(a)
o to dodaje smaku rodzinnym imprezom
czym prędzej bukiety lądują poza stolem