Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

Sebek 10:41, 12 cze 2017

Powiem Ci Asia, że byłem zachwycony zdjęciami na fb - niesamowite, co potraficie zdziałać
Kurcze przydałby mi się taki pomocnik w przedpokoju... Nie chcesz mi sprzedać takiego stojaka? Zapłacę w trzcinnikach nawet
nawigatorka 10:51, 12 cze 2017

adewzuol napisał(a)
Dekoracje ślubne świetne. Ziołowy minimalizm uroczy. Podziwiam.
dziekuje przyjemnie jest wykonywać dekoracje ze prywatnym guście
nawigatorka 10:53, 12 cze 2017

Sebek napisał(a)
Powiem Ci Asia, że byłem zachwycony zdjęciami na fb - niesamowite, co potraficie zdziałać
Kurcze przydałby mi się taki pomocnik w przedpokoju... Nie chcesz mi sprzedać takiego stojaka? Zapłacę w trzcinnikach nawet
powiem Ci ze sama się ucieszyłam ze taki jest nam zawodowo potrzebny a waluta bardzo przekonująca
Wiesz pewnie masz sporo znajomych w wieku który obejmuje naszych klientów wiec wiesz gdybys zechciał nas polecić i w razie Twojej potrzeby zapraszamy
Ja za to podziwiałam jak śpiewasz
malkul 13:52, 12 cze 2017

Asia świetne te stoliki wysokie czarnule. mam słabość do takich. Dekoracje tez fajnie i stodoła lubię twoje klimaty a jakże

ps. mooinia od ciebie powoli zaczyna kwitnąć ale powiem ci szczerze że dobrze że jej nie zostawiłaś w tych pasach bo nie byłoby efektu na takiej połaci. nawet zrobie foto porównawcz ejej i trzcinnika KF. dla mnie ta molinia fajna bo zawisnei mi nad kulami bukszpana tak jak planowałam . ale w łanie jakoś jej nei widze. mikrusia jest. dziś byłam na chwilkę u kapiasa i oglądałam zielony dach mysląć o twoim przyszłym.

kojarzysz robaczka z różami na jakiś bolg (madżenka ma namiar chyba na nią) ostatnio pisała jak uprawia swoja glicynię. warto poczytać.
iwka 13:58, 12 cze 2017

akurat czytam

http://www.ogrodekrobaczka.com/2017/05/co-tam-sychac-w-majowym-ogrodzie-kosy.html
malkul 14:03, 12 cze 2017

hahahah Iwonko jesteś wielka
malkul 14:04, 12 cze 2017

Asia zrobiłam dla ciebie to porównanaie u mnie foto coby ci nie zaśmiecać https://www.ogrodowisko.pl/watek/976-ogrod-tworze-nowoczesny-czyli-wewnetrzna-walka-jak-nie-zostac-kokoszka?page=2391#post_4
nawigatorka 15:35, 12 cze 2017

malkul napisał(a)
Asia świetne te stoliki wysokie czarnule. mam słabość do takich. Dekoracje tez fajnie i stodoła lubię twoje klimaty a jakże

ps. mooinia od ciebie powoli zaczyna kwitnąć ale powiem ci szczerze że dobrze że jej nie zostawiłaś w tych pasach bo nie byłoby efektu na takiej połaci. nawet zrobie foto porównawcz ejej i trzcinnika KF. dla mnie ta molinia fajna bo zawisnei mi nad kulami bukszpana tak jak planowałam . ale w łanie jakoś jej nei widze. mikrusia jest. dziś byłam na chwilkę u kapiasa i oglądałam zielony dach mysląć o twoim przyszłym.

kojarzysz robaczka z różami na jakiś bolg (madżenka ma namiar chyba na nią) ostatnio pisała jak uprawia swoja glicynię. warto poczytać.

kiedys chciałam takie dla siebie aż okazały się niezbedne
jestes koleją osoba z tym samym zdaniem o molinii. moja jeszcze nie kwitnie i nawet nie przeszkadza mi odchwaszczanie trzcinnika bo wiem, ze zaraz wszystko zarośnie
musze poczytac o tej glicyni robaczka koniecznie. Inag troche juz podpowiedziała tez w tej kwesti
nawigatorka 15:35, 12 cze 2017

iwka napisał(a)
akurat czytam

http://www.ogrodekrobaczka.com/2017/05/co-tam-sychac-w-majowym-ogrodzie-kosy.html
o dzięki wieczorem poczytam
nawigatorka 15:36, 12 cze 2017

malkul napisał(a)
hahahah Iwonko jesteś wielka
dokładnie