Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

15:40, 12 cze 2017
Sebek napisał(a)
Powiem Ci Asia, że byłem zachwycony zdjęciami na fb - niesamowite, co potraficie zdziałać
Kurcze przydałby mi się taki pomocnik w przedpokoju... Nie chcesz mi sprzedać takiego stojaka? Zapłacę w trzcinnikach nawet

nie mam fb trzcinników tez nie mam ...nie widziałam fot moze powinnas te foty na swiatło dzienne wystawić ?
15:52, 12 cze 2017
o wisterii przeczytałam z zaciekawieniem ...moje nie kwitły w tym roku bo wymarzły właściwie chciałam przeczytac cos innego niz wiem i to samo ....tylko jezykiem mniej uroczystym i bardziej prostym.... pisałam w moim watku rok czy dwa lata temu ...i dochodze do wniosku ze te watki to czeluść w której wszystko ginie i trudno znaleźć ...a na takim blogu jest zdecydowanie łatwiej o porzadek
Sebek 16:13, 12 cze 2017

nawigatorka napisał(a)
powiem Ci ze sama się ucieszyłam ze taki jest nam zawodowo potrzebny a waluta bardzo przekonująca
Wiesz pewnie masz sporo znajomych w wieku który obejmuje naszych klientów wiec wiesz gdybys zechciał nas polecić i w razie Twojej potrzeby zapraszamy
Ja za to podziwiałam jak śpiewasz

Zawsze powtarzam, że nie chcę wesela... Wolę podróz dookoła świata albo działkę za te pieniądze wydane na jeden wieczór
Despacitooo!
nawigatorka 17:34, 12 cze 2017

eee_taam napisał(a)

nie mam fb trzcinników tez nie mam ...nie widziałam fot moze powinnas te foty na swiatło dzienne wystawić ?
jeszcze mam stronę internetowa chcesz? Zaraz ochrzan dostanę za te prywaty
nawigatorka 17:34, 12 cze 2017

eee_taam napisał(a)
o wisterii przeczytałam z zaciekawieniem ...moje nie kwitły w tym roku bo wymarzły właściwie chciałam przeczytac cos innego niz wiem i to samo ....tylko jezykiem mniej uroczystym i bardziej prostym.... pisałam w moim watku rok czy dwa lata temu ...i dochodze do wniosku ze te watki to czeluść w której wszystko ginie i trudno znaleźć ...a na takim blogu jest zdecydowanie łatwiej o porzadek
czyli bloga otwierasz?
nawigatorka 17:36, 12 cze 2017

Sebek napisał(a)

Zawsze powtarzam, że nie chcę wesela... Wolę podróz dookoła świata albo działkę za te pieniądze wydane na jeden wieczór
Despacitooo!
wiesz wielu tak mówiło i może zaczekaj co Twoja Panna Młoda na to dam Ci rabat
19:52, 12 cze 2017
nawigatorka napisał(a)
jeszcze mam stronę internetowa chcesz? Zaraz ochrzan dostanę za te prywaty

chce ciekawych linków nigdy dość
19:53, 12 cze 2017
nawigatorka napisał(a)
czyli bloga otwierasz?

nie mam czasu na to i styl pisania tez niezrozumiały dla wielu
Sebek 19:55, 12 cze 2017

nawigatorka napisał(a)
wiesz wielu tak mówiło i może zaczekaj co Twoja Panna Młoda na to dam Ci rabat

A co niby ona będzie miała do gadania?

A jakby nie daj Boże doszło do wesela i się złoszę, to pewnie mnie poinformujesz, że Rabat na dzień dzisiejszy jest stolicą Maroka

Też chce linka! Może być nawet na fb
nawigatorka 21:08, 12 cze 2017

eee_taam napisał(a)

chce ciekawych linków nigdy dość
czy ciekawy to sie okaże na priv