Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

17:32, 13 cze 2017
plewienia pasów nie zazdroszcze juz mój chwast mi sie sni po nocach
malkul 18:40, 13 cze 2017

nawigatorka napisał(a)
...
I pod tarasem

.

jest moc w tych trzcinnikowych pasach, moc i rozmach

ale moje serce dziś skradł ten jegomośc z kilkudziesięcioma kutaskami piękny jest bardzooooooo. ma słabośc do takiego kształtu w kwiatach
nawigatorka 19:18, 13 cze 2017

MirellaB napisał(a)
Moje rozchodniki jeszcze większe od Twoich. To ich trzeci sezon u mnie i chyba ostatni. Od środka się robią łyse
to je może podziel. A może maja za mokro ze się wykładają? Te na fotce maja dwa lata
nawigatorka 19:20, 13 cze 2017

malkul napisał(a)

jest moc w tych trzcinnikowych pasach, moc i rozmach

ale moje serce dziś skradł ten jegomośc z kilkudziesięcioma kutaskami piękny jest bardzooooooo. ma słabośc do takiego kształtu w kwiatach
dzis widziałam piekne przetaczniki w szkółce (wybrałam się pierwszy raz w tym roku)ale te wysokie takie jak we florystyce się używa.
Jegomość pozdrawia
nawigatorka 19:22, 13 cze 2017

eee_taam napisał(a)
plewienia pasów nie zazdroszcze juz mój chwast mi sie sni po nocach
ogolnie Kię jest złe. Z jednym pasem mam tylko kłopot No chwasty głęboko tkwią jeszcze. Ale i to pokonam przyznam ze dziś na jego połowie szlam z precyzyjnym opryskiwaczem i oryskalam każdy chwaście po kolei. Jest już tam ściółka i innej obcji nie ma.
beta 19:25, 13 cze 2017

nawigatorka napisał(a)
ogolnie Kię jest złe. Z jednym pasem mam tylko kłopot No chwasty głęboko tkwią jeszcze. Ale i to pokonam przyznam ze dziś na jego połowie szlam z precyzyjnym opryskiwaczem i oryskalam każdy chwaście po kolei. Jest już tam ściółka i innej obcji nie ma.

Z każdym sezonem będzie chwastów mniej...O tego się trzymajmy ☺
Przetacznik boski. ...kiedyś widziałam jak florystyka robiła stroik na rękę i właśnie to używała. ..super efekt ☺
nawigatorka 19:29, 13 cze 2017

beta napisał(a)

Z każdym sezonem będzie chwastów mniej...O tego się trzymajmy ☺
Przetacznik boski. ...kiedyś widziałam jak florystyka robiła stroik na rękę i właśnie to używała. ..super efekt ☺
wiem ze za rok Trzcinnik mi już z chwastami pomoże
Ja na giełdowej upijać kwiaty ciagle pytam o przetacznik. Wszyscy dziwnie na mnie patrza i mówią ze to Veronika a nazwy przetacznik nie znają. Już myślałam ze jakas głupia jestem bo dla mnie one identyczne i zbadałam ze przetacznik to po łacinie veronica fajnie ze takie rośliny są teraz w modzie
Magda70 19:49, 13 cze 2017

nawigatorka napisał(a)
no za dwa

nie licytuj się ze mną
siakowa 20:04, 13 cze 2017

nawigatorka napisał(a)
dzis widziałam piekne przetaczniki w szkółce (wybrałam się pierwszy raz w tym roku)ale te wysokie takie jak we florystyce się używa.
Jegomość pozdrawia

fantastycznie wyglądają te pasy!!! już mnie kuje w dołku na myśl przyszłego roku

a wysokie przetaczniki...strasznie sie pokładają...
Makao_J 20:40, 13 cze 2017

Asia długo Ci kwitnie przetacznik?