Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

AngelikaX 14:11, 25 sie 2017

A widzisz ja źle odczytałam, myślałam o anabellkowych kwiatach, że do wody chcesz wsadzić
nawigatorka 14:13, 25 sie 2017

Mirka napisał(a)
Ja kiedyś dostałam sadzonkę od Ilonki Potem z tej sadzonki rozmnażałam a gdzie ona kupowała to nie wiem.Nigdy nie pisała że jej się przebarwia.
bo to zdarza sie chyba nieregularnie. ja rózowe kwiaty wycinam
nawigatorka 14:16, 25 sie 2017

AniMa napisał(a)
Moja jedna Sturdust tez w środku ma różowe kwiaty
Asiu jak mocowałaś anabelki do wianka - klej czy drucik???? Moje ML mają dużo kwiatów ale małych i sie przymierzam do przycięcia tych słabych gałązek - gałązki do wody a kwiatki na wianek
Ale raczej taki misiowaty nie wyjdzie jak Twój - sliczny:0

Kulki tez mi się rzuciły w oczy - aż policzyłam bo się zastanawiałam ile abażurów poszło

Jeszcze Cie zapytam gdzie kupowałaś kamyki, te co są koło koryta???? Nigdzie blisko nie mogę znaleźć takie odcienia....

drucik na pewno wyjdzie piekny. nie uzywaj tylko swiezych kwiatów a takie które przekwitaja.

kulek wszystkich nie widac mam ich...ok 20

kamienie kupiłam na pobliskiej żwirowni - bez nazwy - to jedyne kamienie które mieli i to tylko dlatego, że sami je klupili
nawigatorka 14:16, 25 sie 2017

AngelikaX napisał(a)
Aniu anabelle nie nadają się do wody (przynajmniej moje) od razu więdną
moje tez ale nie te w wianku. już maja trzy dni i nie więdna jedynie bazowieć zapewne będą.
nawigatorka 14:17, 25 sie 2017

AniMa napisał(a)
Angel mam Limki....pomyliłam nazwy? Ale masz rację - chyba bezpieczniej dać do ziemi....
tez się nadadza ale takie schyłkowe
AniMa 14:35, 25 sie 2017

Asiu dzięki za rady i informacje.
Qrcze....szkoda, że to ze żwirowni kamyczki....pewnie nie sprzedają dalej niż na okolicę
Kasia_CS 15:04, 25 sie 2017

Nie wiem czy kiedykolwiek cos pisalam, choć podglądam od dłuższego czasu.. Ale jestem urzeczona, bo tak to wszystko jest spójne i obfite, mięsiste, ze nie da się zajrzeć i nic nie napisać piękna przestrzeń, zagospodarowana w mega przemyślany sposób. Zawsze chciałam mieć zielono biały ogród, choc wyszedł w rezultacie rozowo/fioletowo/niebiesko-bialy haha . Mogę podziwiać u Ciebie
nawigatorka 01:15, 26 sie 2017

AniMa napisał(a)
Asiu dzięki za rady i informacje.
Qrcze....szkoda, że to ze żwirowni kamyczki....pewnie nie sprzedają dalej niż na okolicę
nie sprzedają bo wykupiliśmy wszystko ale myśle ze da się takie w okolicy znaleźć u Was
nawigatorka 01:16, 26 sie 2017

Kasia_CS napisał(a)
Nie wiem czy kiedykolwiek cos pisalam, choć podglądam od dłuższego czasu.. Ale jestem urzeczona, bo tak to wszystko jest spójne i obfite, mięsiste, ze nie da się zajrzeć i nic nie napisać piękna przestrzeń, zagospodarowana w mega przemyślany sposób. Zawsze chciałam mieć zielono biały ogród, choc wyszedł w rezultacie rozowo/fioletowo/niebiesko-bialy haha . Mogę podziwiać u Ciebie
milo ze zaglądasz i piszesz przestrzeń przesyłana ale po kawałku żaden małymi fragmentami bez Myślenia o całości. Czasem przypomni się by powtarzać rośliny, by sadzic planami ale ogolnie powstała intuicyjnie. Tym bardzuej cieszy jeśli sie udaje
beata_m 22:30, 26 sie 2017

Fenomenalny masz ogród Asiu oglądanie zdjęć Waszych dokonań ogrodowych to dla mnie ogromna przyjemność Asiu jak nazywa się biały rozchodnik? Oczami wyobraźni widzę go u siebie