Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

nawigatorka 23:12, 12 wrz 2017

leon60 napisał(a)
Cebule już sadzisz szybka jesteś myślisz że na czochy odpowiedni czas ?
ja w zeszłym roku sądziłam tulipany pod koniec sierpnia i nic im nie było. Ciagle u nas pada wiec sądziłam puki się dało. Myśle ze nic to by im nie zaszkodziło. A jakie sadzisz?
nawigatorka 23:14, 12 wrz 2017

AngelikaX napisał(a)
Ja miałam w planach dziś też się za cebule wziąć, ale goście się zjawili
u nie corki chciały posadzić swoje bo sobie tez cebul za własne oszczędności nakupiły i mnie zmotywowały
Johanka77 23:24, 12 wrz 2017

nawigatorka napisał(a)
u nie corki chciały posadzić swoje bo sobie tez cebul za własne oszczędności nakupiły i mnie zmotywowały

No proszę! Jakie dobre wychowanie!
Muszę zmotywować swoją.
leon60 07:16, 13 wrz 2017

nawigatorka napisał(a)
ja w zeszłym roku sądziłam tulipany pod koniec sierpnia i nic im nie było. Ciagle u nas pada wiec sądziłam puki się dało. Myśle ze nic to by im nie zaszkodziło. A jakie sadzisz?

Mam tylko kilka Krzyśków i P.Sensation nic więcej nie sadzę.
nawigatorka 07:42, 13 wrz 2017

Johanka77 napisał(a)

No proszę! Jakie dobre wychowanie!
Muszę zmotywować swoją.
sama byłam zaskoczona tym pomyslem.
nawigatorka 07:43, 13 wrz 2017

leon60 napisał(a)

Mam tylko kilka Krzyśków i P.Sensation nic więcej nie sadzę.
ja bym sadziła. Ja tez jeszcze tylko potrzebuje krokusy pod dwie slwidosliwy bo reszta dostała rok temu i już
AniMa 08:11, 13 wrz 2017

Asiu siewki werbeny nie zimuja w gruncie? Możesz pokazać Twoje?
Ciekawa jestem w jakim stadium werbena sie wysiewa - moja cała w kwiatach i nie widać ziarenek....siewek tym bardziej....

Książkę GoT dałam koledze w pracy jako prezent pod choinke (jak jeszcze serialu nie było) potem przeczytał całą serię i mnie wciągnął a jak się pojawił serial to koleżanki w pracy naprawdę stukały się w czoło....
To było w pierwszej pracy...kilka lat temu....ale taki kolega czasami lepszy niż niejedna koleżanka...do tej pory utrzymujemy kontakt (eM się niezbyt cieszy)

nawigatorka 08:16, 13 wrz 2017

AniMa napisał(a)
Asiu siewki werbeny nie zimuja w gruncie? Możesz pokazać Twoje?
Ciekawa jestem w jakim stadium werbena sie wysiewa - moja cała w kwiatach i nie widać ziarenek....siewek tym bardziej....

Książkę GoT dałam koledze w pracy jako prezent pod choinke (jak jeszcze serialu nie było) potem przeczytał całą serię i mnie wciągnął a jak się pojawił serial to koleżanki w pracy naprawdę stukały się w czoło....
To było w pierwszej pracy...kilka lat temu....ale taki kolega czasami lepszy niż niejedna koleżanka...do tej pory utrzymujemy kontakt (eM się niezbyt cieszy)

nasiona gdy przekwitnie będzie wytwarzała nasiona. Siewek będziesz miała morze za rok i wychodzić teda cały czas w ciągu roku. U mnie pojawiajabsiebod trzech lat bo od tylu nie mam werbeny dlatego nazwana została zemsta ogrodnika.
Sadzonki moga w gruncieborzezyc sle nie musza. Sle na wiosne keszcze tego nie widać. Dlatego trzeba w lutym slbo wysiaccalbo przezimoeac pedy czy całe sadzonki w cieplejszych warunkach
Pokaże później Ok
kasja83 09:45, 13 wrz 2017

nawigatorka napisał(a)

Co za dzieci...naprawdę dzieci ogrodnika!!!Fajnie, że się tak zakręciły pozytywnie
nawigatorka 10:03, 13 wrz 2017

kasja83 napisał(a)

Co za dzieci...naprawdę dzieci ogrodnika!!!Fajnie, że się tak zakręciły pozytywnie
dobra lekcja cierpliwości bo poczekac do wiosny trzeba