Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu » Edycja postu

Typografia ogrodu

beta 19:21, 16 sie 2015

ewa004 napisał(a)
Zajebiste

Proszę Pani, co to za słownictwo?...ale masz rację...zajebiste
iwka 20:01, 16 sie 2015

Hi hi też mi się to słowo ciśnie na język. Bomba
Madzenka 20:20, 16 sie 2015

A moze byc donice duze robiła? Chetnych byłoby sporo!

Kule superowe!
Kuba 20:33, 16 sie 2015

A jest jakiś sposób żeby kula była pusta w środku, to przecież ciężar...
nawigatorka 21:04, 16 sie 2015

Amelio,Ewo,Beato,Marzeno,Iwono,Ewo nawet nie wiecie ile radoci mi dalysce miłymi słowami także tymi niecenzuralnymi ja myślałam że to dość popularna technika i praktyka i ze połowa z Was takie ma-serio! Ja pierwsza zrobiłam bo stal była mi za droga i tak już poszło.

Marzeno-duże donice mnie kuszą bo mniej więcej wiem jak to zrobić ale beton w takich dużych konstrukcjach bywa kaprysny (robiłam betonową ławkę z 7 taczek betonu i coś o tym wiem) poza tym taka donica musiałaby mieć kółka bo byłaby bardzo ciężka a poza tym jak ja transportować? Trochę trudna sprawa. Może kiedyś spróbuję i przetestuje. Dzięki za wiarę w moje powodzenie pewnie będzie potrzebna

Ewo-jak zrobić by była pusta w środku? Nie mam pojęcia. Ale ciężar jest tu atutem moim zdaniem-nie odleci na wietrze,dzieci nie turlaja no i taka pusta kula nie byłaby tak trwała.poza tym to kula-łatwo można zmienić jej miejsce turlajac te moje są małe wiec nie są aż takie ciężkie.
Loosiuu 21:17, 16 sie 2015

nawigatorka napisał(a)

będzie rozlenica czy chwast?

Rozplenica na pewno. Posadź do ziemi pojedynczo. W przyszłym roku będą już ładne Da się je rozpoznać po tym, że są płaskie w porównaniu do innych traw
Anda 21:36, 16 sie 2015

nawigatorka napisał(a)

Ależ Ty wspaniałości potrafisz robić. Te rzeczy świetne są. Ogród też bardzo mi się podoba. Będę podglądać
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
AlKa 22:53, 16 sie 2015

Kule fantastyczne
Doniczki też fajny pomysł.
Zainteresownie pomysłem dowodzi, że niekażdy wpadnie na taki sopsób i nie kazdemu sie chce
babka 23:03, 16 sie 2015

Fantastiko kule Z zainteresowaniem śledzę Twoją produkcję betonowych wytwory i pd wpływem poczyniłam dziś taką własnie kulę Od wiosny się za to zabierałam ale weny cały czas brakło Dziś umieszałam, wlałam i czekam Przypuszczam jednak, że nic z tego nie będzie bo musiałam dorabiać beton i druga partia wyszła mi za rzadka, trudno, pierwsze śliwki robaczywki
Pozdrawiam
lindsay80 23:28, 16 sie 2015

Fantastyczne kule wyprodukowałaś!
Nawet mój eM się zachwycił i już myśli z czego by zrobić formy, które nie będą jednokrotnego użytku - zobaczymy czy wymyśli
A i pochwalił też Wasz domek.