Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

eVka 08:56, 27 lis 2017

Witam sie u Ciebie oficjalnie choć nie raz już byłam podglądać nie muszę chyba pisać, że masz idealny nowocesny, wpasniały, boski ogród. Źrodło moich inspiracji trzcinnikowych, hortensjowych i kulkowych! Pozdrawiam poniedziałkowo i będę częściej zaglądać
nawigatorka 09:20, 27 lis 2017

effka napisał(a)
Witam sie u Ciebie oficjalnie choć nie raz już byłam podglądać nie muszę chyba pisać, że masz idealny nowocesny, wpasniały, boski ogród. Źrodło moich inspiracji trzcinnikowych, hortensjowych i kulkowych! Pozdrawiam poniedziałkowo i będę częściej zaglądać
jak miło w poniedziałek z rana takie słowa miłej przeczytać. Miło mi nardzo i ciesze się ze będziesz zaglądać
Magleska 11:37, 27 lis 2017

Ja melduję ,że pierniki z Twojego przepisu wykonałam wyszły pyszne i dużo
Jedyny błąd ,który popełniłam ,to podsypywalam mąką do wałkowania ,bo na papierze mi nie wychodziło ....cześć już schowana i podekorowana ....pozdrawiam
Ps ,zaczęłam czytać od przepisu do przodu i urzekło mnie wszystko - twoje dekoracje ,wnętrze ,stół ,renifer ,gałęzie ....aż boję sie co tam jeszcze cudownego znajdę
nawigatorka 14:26, 27 lis 2017

Magleska napisał(a)
Ja melduję ,że pierniki z Twojego przepisu wykonałam wyszły pyszne i dużo
Jedyny błąd ,który popełniłam ,to podsypywalam mąką do wałkowania ,bo na papierze mi nie wychodziło ....cześć już schowana i podekorowana ....pozdrawiam
Ps ,zaczęłam czytać od przepisu do przodu i urzekło mnie wszystko - twoje dekoracje ,wnętrze ,stół ,renifer ,gałęzie ....aż boję sie co tam jeszcze cudownego znajdę
a schlodzulas dobrze? Bo jeśli jest schłodzone dobrze, położy się mam papierze i najlepiej wałkuje tez przez papier to mąka niepotrzebna zupełnie. Dzieku temu są ciemne i robota czysta. Ale ważne ze smakują mam nadzieje ze nie było za nudno bo u mnie to czasem ploty były niezłe i nie zawsze ogrodowo
Magleska 16:03, 27 lis 2017

Na to nie wpadłam ,żeby przez papier wałkować ....... schłodzone porządnie ,bo stało 24 godz w lodowce ...mam nadzieje,że następnym razem dobrze zrobię .......ale i tak są pyszne
Ploty omijałam obrazkowo leciałam strony hihihi .... pozdrawiam
nawigatorka 16:06, 27 lis 2017

Magleska napisał(a)
Na to nie wpadłam ,żeby przez papier wałkować ....... schłodzone porządnie ,bo stało 24 godz w lodowce ...mam nadzieje,że następnym razem dobrze zrobię .......ale i tak są pyszne
Ploty omijałam obrazkowo leciałam strony hihihi .... pozdrawiam
ciesze się, Ze smakują. jesli sa juz zimne i ozdobione to schowaj do szczelnego słoika a będa jeszcze lepsze
Magleska 20:39, 27 lis 2017

Właśnie chcę kupić kilka ładnych słoików i popakowac je na prezenty dodatkowo tyle nie zjemy hihi ,a myśle że w ładnym słoju ,albo puszce będą miłym dodatkiem dla bliskich
Dziś z masy solnej porobiłam z córą gwiazdki i reniferki
nawigatorka 23:26, 27 lis 2017

Magleska napisał(a)
Właśnie chcę kupić kilka ładnych słoików i popakowac je na prezenty dodatkowo tyle nie zjemy hihi ,a myśle że w ładnym słoju ,albo puszce będą miłym dodatkiem dla bliskich
Dziś z masy solnej porobiłam z córą gwiazdki i reniferki
u nas zostało już tylko trochę na dnie słoika a pierniki maja tydzień tez zawsze rozdawałam kilknaście paczek pierników. teraz chyba przyjdzie mi dorobić.
polecam tez zabawę z wycinaniem w masie cukrowej. tez kiedyś bawiłam się nia na święta
https://pl.pinterest.com/pin/548946642059050359/
nawigatorka 11:40, 30 lis 2017

Wisi ciekawe co dziewczyny powiedzą
Magleska 11:46, 30 lis 2017

Bardzo oryginalny kalendarz a co tam w środku w torebeczkach ? Słodkości ,czy zadania do wykonania ? ...
...jesteś mistrzynią w dekoracjach ..... pomysły niesamowite ......