Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

nawigatorka 13:38, 30 lis 2017

Magleska napisał(a)
Bardzo oryginalny kalendarz a co tam w środku w torebeczkach ? Słodkości ,czy zadania do wykonania ? ...
...jesteś mistrzynią w dekoracjach ..... pomysły niesamowite ......
na zadania przyjdzie czas gdy bedą ciutkę starsze- no jednojest by pokój posprzatć. słodkości tylko w kilku a tak ogólnie to bibeloty - breloczki, naklejki, długopisy fajne, spinki, pomadki ochronne, notesiki, zakładki do książek itp
Pszczelarnia 14:08, 30 lis 2017

Czy ja już mówiłam Ci, że lubię Twoją estetykę?

Kalendarz adwentowy niesamowity!
nawigatorka 14:40, 30 lis 2017

Pszczelarnia napisał(a)
Czy ja już mówiłam Ci, że lubię Twoją estetykę?

Kalendarz adwentowy niesamowity!
mow mi tak jeszcze choc ty już estetyka poszła w kat bo sklejanie 28 paczek nawet mnie zmęczyło ale chciałam wersje oszczędna wiec mam chcialamnuzyc torebek śniadaniowych ale w sklepach same kolorowe i zadrukowane spotykałam. A tak szary papier tez do prezentów będzie pasował

A w TAMTEJ sprawie wszystko zmierzać do dobrego konca
eVka 15:36, 30 lis 2017

nawigatorka napisał(a)
Wisi ciekawe co dziewczyny powiedzą

WOOOW, pieknie, minimalistycznie, narawdę oryginalna ozdoba. Kalendarz skandi.
nawigatorka 16:04, 30 lis 2017

effka napisał(a)

WOOOW, pieknie, minimalistycznie, narawdę oryginalna ozdoba. Kalendarz skandi.
dzieki teraz kominek musi czekać do ostatniej chwili na nowa dekoracje wlasnie dla kominka nic niebwymyslilam jeszcze...
ren133 16:51, 30 lis 2017

nawigatorka napisał(a)

Extra dekoracja i świetna zabawa
Większośc zabiegana a Ty ciągle na posterunku ... zawsze coś fajnego wymyslisz ... można się poinspirować
17:37, 30 lis 2017
nigdy nie robiłam kalendarza, nawet nie kupowałam ...no zdarzało mi sie kupić te czekoladki w okienkach ale zazwyczaj były otwierane jednego dnia

PS. kalendarz adwentowych to chyba nie nasza tradycja ...zapożyczyliśmy wraz ze zmiana ustroju chyba? ( nie pytałam o to googla ...bo kalendarza nie mam ))

nawigatorka 18:13, 30 lis 2017

ren133 napisał(a)

Extra dekoracja i świetna zabawa
Większośc zabiegana a Ty ciągle na posterunku ... zawsze coś fajnego wymyslisz ... można się poinspirować
i ja zabiegana uwierz mi i to jakimi sprawawami i gdyby nie Ok ze planuje takie rzeczy cały rok w głowiono realizuje ze znacznym wyprzedzeniem tez nie dałabym rady
nawigatorka 18:15, 30 lis 2017

eee_taam napisał(a)
nigdy nie robiłam kalendarza, nawet nie kupowałam ...no zdarzało mi sie kupić te czekoladki w okienkach ale zazwyczaj były otwierane jednego dnia

PS. kalendarz adwentowych to chyba nie nasza tradycja ...zapożyczyliśmy wraz ze zmiana ustroju chyba? ( nie pytałam o to googla ...bo kalendarza nie mam ))

choinka to tez nie nasza tradycja a byś widziała minę mojej babci gdy zrobiłam pierwszy wieniec na drzwi... była delikatnie mówiąc oburzona. A teraz? Przeciez to standard. Ja nie stawiam granic. Biorę to co mi pasuje i już.a starego ustroju to ja one pamietam przeziez
eVka 18:20, 30 lis 2017

nawigatorka napisał(a)
choinka to tez nie nasza tradycja a byś widziała minę mojej babci gdy zrobiłam pierwszy wieniec na drzwi... była delikatnie mówiąc oburzona. A teraz? Przeciez to standard. Ja nie stawiam granic. Biorę to co mi pasuje i już.a starego ustroju to ja one pamietam przeziez

Choinka przyszła do nas prosto z Niemiec od luteranów podobnie jak i Adventskalender czyli kalendarz adwentowy