Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

nawigatorka 13:52, 07 gru 2017

makadamia napisał(a)
Ozdoby śliczne - i te zewnętrzne, i wewnętrzne też. Masz duży talent i świetny gust. Powinnaś się bardziej doceniać

Ps.: u mnie na wątku pojawiły się już pierwsze świąteczne życzenia. korzystając zatem z okazji (bo ja rzadko piszę, a samymi życzeniami nie lubię nabijać wątków) to i ja życzę świątecznie wszystkiego najlepszego; dużo śniegu pod nartami, dużo czasu na oddawanie się przyjemnościom, korzystnego rozwoju sytuacji na nowej, pięknej działce
doceniania siebie ucze tak jak florystyki za zyczenianoueknie skuje. Kazde przyda sie niezmiernie
Pszczelarnia 13:53, 07 gru 2017

Tak dużo zieleni! Sanie dzwonią dzwoneczkami ... dzyn dzyn, dzyn! Puk, puk, puk!

Jestem zachwycona Twoimi talentami i tym, że otwierasz i dla nas ten swój kufer z pomysłami.

Ale mam frajdę, oglądając takie piękne rzeczy!
nawigatorka 13:56, 07 gru 2017

Magda70 napisał(a)
O a ta już talerze stroi i prezenty pakuje!
Ja za Tobą nie nadążę
juz czas na pakowanie jeśli nie chce się czekać na kuriera z drżeniem serca ze nie zdąży dziś odebrałam jedna paczke z książkami jeszcze dwie z kasiazkami w drodze i trochę bibelotów ale na szczęście już wszystko zakupione.- strojenie stołu to ja z rocznym wyprzedzeniem planuje
nawigatorka 13:58, 07 gru 2017

kasia_w napisał(a)
Jakie piękne drzwi! pewnie sąsiedzi w kolejce stoją, żeby do Ciebie wejść
No i kutasiki niezgorsze

Kradnę pomysł z hiacyntami w mchu.
Asia dałaś mi mobilizację, chyba i ja coś w wekend rozwieszę, choć myślałam że w tym roku odpuszczę, mam niedobór nastroju z powodu braku światła innych okoliczności...

Krófskie dzwunki mam i ja,ale takie starożytne, mówisz że sie nadadzą ?

Czy wiesz, że po drodze do Kotliny, zaraz na południe od Anima jestem ja? wpadniesz?
pewnie ze sie nadadzą. Wlasnie takie indyjskie były tańsze ale złote. Alpejskie znów drogie bardzo. A te z Podhala.
Ten mech to takie siano jakby ale to chyba jakas roslina zasuszoną jest.
Wiem ze i Ty Kasiu jedwab po drodze. Ale nie śmialabym głowy zawracać.
Wyprostowania okoliczności zatem zycze
nawigatorka 14:00, 07 gru 2017

Pszczelarnia napisał(a)
Tak dużo zieleni! Sanie dzwonią dzwoneczkami ... dzyn dzyn, dzyn! Puk, puk, puk!

Jestem zachwycona Twoimi talentami i tym, że otwierasz i dla nas ten swój kufer z pomysłami.

Ale mam frajdę, oglądając takie piękne rzeczy!
Ewo nawet nie wiesz jak zazdroszcze Ci śniegu- dopiero by ta zieleń wyglądała dobrze przeciez dekoracje robię wlasnie dla innych - oczywiście sam proces tworczy to ona d frajda ale potem to już dla dobra ogółu.ciesze się ze chce sie jeszcze ogladac
Kasya 14:04, 07 gru 2017

nawigatorka napisał(a)
ale wejdc do domu w je jeszcze da

A no to dobrze...
I drzwi pochwale
A jak takie coś mocujesz ?
leon60 16:17, 07 gru 2017

Mogłabym dostać same takie opakowania bez zawartości rewelacja !
siakowa 18:51, 07 gru 2017

Bardo mi się wszystko podoba!!!!! A mi jak się chciało tak z roztopionym śniegiem przestało mi się chcieć
beta 18:53, 07 gru 2017

nawigatorka napisał(a)
doceniania siebie ucze tak jak florystyki za zyczenianoueknie skuje. Kazde przyda sie niezmiernie

Czy ja dobrze zrozumiałam że chodzisz na florystyke?☺
Jeśli tak to przybij pione☺
beta 18:53, 07 gru 2017

leon60 napisał(a)
Mogłabym dostać same takie opakowania bez zawartości rewelacja !

Hehe....boskie to wszystko,prawda?☺