ucze się w praktyce dekorując sluby ale to na fb choćby widać czasem. ale faktycznie z poziomu samouka od poniedziałku zaczynam poziom podstawowy u profesjonalistów czyzbyś marzenia spelniała?
To super wiadomości☺....twoj talent podparty fachowa wiedza to dopiero bedzie mieszanka piorunujaca☺ u was tam pewnie większy wybór miejsc na szkolenia niż u nas....ja póki co zaczęłam pierwszy semestr....Ale rozglądam się za jakimis szkoleniami w większych miastach. ..
semestr? To ile to u Ciebie trwa? Ja mam teraz piec dni po 8 godzin i organizacyjnie trochę to niełatwe No i święta zaraz len co tam ide na kurs u fajnej osoby dość znanej np na yt. Mam nadzieje Ze będzie owocny bo zależy mi na kilku technicznych wskazówkach. No i Nie jest to tanie.
To prawda ze To nie jest tanie chobby☺...ale tak jak piszesz specjalista i dobry fachowiec w jakiejś tam dziedzinie będzie się cenił. ...z kursu będziesz zadowolona....
Ja mam dwa semestry i egzamin państwowy w czerwcu ☺...dodatkowo muszę zaliczyć 160 godzin praktyk....wesoło ☺