Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

nawigatorka 20:00, 07 gru 2017

Kasya napisał(a)

A no to dobrze...
I drzwi pochwale
A jak takie coś mocujesz ?
ale w sensie cały "wianek"? normalnie na sznurku tak jak zwykły wianek
nawigatorka 20:01, 07 gru 2017

leon60 napisał(a)
Mogłabym dostać same takie opakowania bez zawartości rewelacja !
mogę Ci zapakować tylko jaka wagę kurierowi podać?
nawigatorka 20:01, 07 gru 2017

siakowa napisał(a)
Bardo mi się wszystko podoba!!!!! A mi jak się chciało tak z roztopionym śniegiem przestało mi się chcieć
u nas nawet sniegu nie było więc i tak macie lepiej. dzięki Kaśka
nawigatorka 20:03, 07 gru 2017

beta napisał(a)

Czy ja dobrze zrozumiałam że chodzisz na florystyke?☺
Jeśli tak to przybij pione☺
ucze się w praktyce dekorując sluby ale to na fb choćby widać czasem. ale faktycznie z poziomu samouka od poniedziałku zaczynam poziom podstawowy u profesjonalistów czyzbyś marzenia spelniała?
nawigatorka 20:03, 07 gru 2017

beta napisał(a)

Hehe....boskie to wszystko,prawda?☺
buziaki
beta 20:31, 07 gru 2017

nawigatorka napisał(a)
ucze się w praktyce dekorując sluby ale to na fb choćby widać czasem. ale faktycznie z poziomu samouka od poniedziałku zaczynam poziom podstawowy u profesjonalistów czyzbyś marzenia spelniała?

To super wiadomości☺....twoj talent podparty fachowa wiedza to dopiero bedzie mieszanka piorunujaca☺ u was tam pewnie większy wybór miejsc na szkolenia niż u nas....ja póki co zaczęłam pierwszy semestr....Ale rozglądam się za jakimis szkoleniami w większych miastach. ..
nawigatorka 20:44, 07 gru 2017

beta napisał(a)

To super wiadomości☺....twoj talent podparty fachowa wiedza to dopiero bedzie mieszanka piorunujaca☺ u was tam pewnie większy wybór miejsc na szkolenia niż u nas....ja póki co zaczęłam pierwszy semestr....Ale rozglądam się za jakimis szkoleniami w większych miastach. ..
semestr? To ile to u Ciebie trwa? Ja mam teraz piec dni po 8 godzin i organizacyjnie trochę to niełatwe No i święta zaraz len co tam ide na kurs u fajnej osoby dość znanej np na yt. Mam nadzieje Ze będzie owocny bo zależy mi na kilku technicznych wskazówkach. No i Nie jest to tanie.
beta 21:00, 07 gru 2017

To prawda ze To nie jest tanie chobby☺...ale tak jak piszesz specjalista i dobry fachowiec w jakiejś tam dziedzinie będzie się cenił. ...z kursu będziesz zadowolona....
Ja mam dwa semestry i egzamin państwowy w czerwcu ☺...dodatkowo muszę zaliczyć 160 godzin praktyk....wesoło ☺
nawigatorka 21:14, 07 gru 2017

beta napisał(a)
To prawda ze To nie jest tanie chobby☺...ale tak jak piszesz specjalista i dobry fachowiec w jakiejś tam dziedzinie będzie się cenił. ...z kursu będziesz zadowolona....
Ja mam dwa semestry i egzamin państwowy w czerwcu ☺...dodatkowo muszę zaliczyć 160 godzin praktyk....wesoło ☺
o kurczę to faktycznie. To może do Ciebie mam kurs przyjdę
beta 21:45, 07 gru 2017

nawigatorka napisał(a)
o kurczę to faktycznie. To może do Ciebie mam kurs przyjdę

Hehe...szalona ☺ ....buziaki i daj znać na priv jak tam tam kurs,czy polecasz jakby co ☺