Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

10:15, 09 gru 2017
Cudne dekoracje Ale nic dziwnego jak planujesz z długim wyprzedzeniem czasu,u mnie na ostatnią chwilę powstają dekoracje to co w głowie się tam wykluje a do tego co pod ręką.I nigdy nie jestem zadowolona z efektu.Latanie,ganianie,wyścig z czasem,trzeba to będzie zmienić Chyba będę musiała jak Ty z rocznym wyprzedzeniem planować bo u Ciebie wszystko niesamowite no i ta organizacja perfekt. A gdzie ten przepis na te pyszne pierniki co znikają w mgnieniu oka?Chętnie skorzystam.
Kasia_CS 11:44, 09 gru 2017

Noo o maśle to super wiadomość, następne będą takie - ale to za rok. U mnie nadal wszystko co upieczone to pochowane w pojemnikach. A tak w ogóle to po jakim czasie one miękną? Bo narazie dość sztywne są (mój pierwszy raz piernikowy )
nawigatorka 15:25, 09 gru 2017

Kaska napisał(a)
Cudne dekoracje Ale nic dziwnego jak planujesz z długim wyprzedzeniem czasu,u mnie na ostatnią chwilę powstają dekoracje to co w głowie się tam wykluje a do tego co pod ręką.I nigdy nie jestem zadowolona z efektu.Latanie,ganianie,wyścig z czasem,trzeba to będzie zmienić Chyba będę musiała jak Ty z rocznym wyprzedzeniem planować bo u Ciebie wszystko niesamowite no i ta organizacja perfekt. A gdzie ten przepis na te pyszne pierniki co znikają w mgnieniu oka?Chętnie skorzystam.
kasiu Niektórzy dzialajablepiej pod presja czasu a planowanie im jedynie przeszkadza. Ale ja zdecydowanie nie z tych. Choc i mi zdarza się wymyślać cos na gorąco
A pierniczki proszę bardzo

https://www.ogrodowisko.pl/watek/5397-typografia-ogrodu?page=628
nawigatorka 15:26, 09 gru 2017

Kasia_CS napisał(a)
Noo o maśle to super wiadomość, następne będą takie - ale to za rok. U mnie nadal wszystko co upieczone to pochowane w pojemnikach. A tak w ogóle to po jakim czasie one miękną? Bo narazie dość sztywne są (mój pierwszy raz piernikowy )
hmmm one w zasadzie są miękkiego razu zawsze. Może po kilku dniach troszkę miękną ale ogolnie powinny być miękkie zaraz i na zawsze
nawigatorka 15:44, 09 gru 2017

Zestaw na dziś. Jeszcze świąteczna muzykę musicie sobie wyobrazić

A za oknem odrobina nadziei na snieg
Kasia_CS 18:36, 09 gru 2017

hm... na początku były mięciutkie, ale teraz są już takie twardsze - nie to, że złamiesz na nich zęby, ale można chrupnąc
nawigatorka 19:43, 09 gru 2017

Kasia_CS napisał(a)
hm... na początku były mięciutkie, ale teraz są już takie twardsze - nie to, że złamiesz na nich zęby, ale można chrupnąc
to dziwne bo one nie sa chrupiące w ogóle. A zmieniałas cos w przepisie? Piekłas inaczej?
Figaro 19:04, 10 gru 2017

nawigatorka napisał(a)
Wisi ciekawe co dziewczyny powiedzą

Swietnie. Lubie twoje dekoracje.
nawigatorka 20:47, 10 gru 2017

Figaro napisał(a)
juz połowy paczek nie ma
AniMa 08:24, 11 gru 2017

nawigatorka napisał(a)
Zestaw na dziś. Jeszcze świąteczna muzykę musicie sobie wyobrazić

A za oknem odrobina nadziei na snieg

widzę, że HYGGE jest ci bliskie daj znać jak wrażenia z książki...zastanawiałam się nad nią, ale na razie rozkminiam mitologię norweską
Polecam RMF Święta - internetowe - same hity

Dzięki za przepis Dzisiaj będę działać
Na drzwi wejściowe mam ambitny plan na wianek o śr 60 cm Muszę tylko surówkę lnianą wyszukać