Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

nawigatorka 11:03, 27 sie 2018

leon60 napisał(a)
Pięknie z donicami !
Ja mam obiecane na zimę donice i lampę zobaczymy co z tego wyjdzie
u nas jeszcze dwie były w planie ale powoli i one może będą. na razie ciesze się tymi i to bardzo i stojakami do szafy na buty bo coś ostatnio ich więcej
nawigatorka 11:03, 27 sie 2018

effka napisał(a)
MAtko ale macie zdolnych eMków, pogratulować. Donice mega wyszły
dzięki. Mój eM zaczął nawet miłościa do spawania zarażać. Och zdolności to jedno a chęci to drugie - równie niezbędne
nawigatorka 11:05, 27 sie 2018

lojalna_ napisał(a)
Asiu okrutnie mi się podoba i od rana juz mi to po głowie chodzi . Mam takie trzy czarne konsolki i widziałam czarne donice ale Twoje białe to bym odgspila chętnie . Jak dół zrobić to wiem ale ta góra Asiu to dla mnie zagadka . Z czego ona jest ?
góra to wygieta blacha i dospawane dwa boczki - wszystko stal. i włąśnie to zaspawanie boków najgorsze. u nas wszystko w zomu ze stali białe (no poza tymi widocznymi słupami). świeczniki, schody, stół, stolik kawowy... ciemne tak duże by u nas trochę przytłaczały chyba
eVka 11:23, 27 sie 2018

nawigatorka napisał(a)
góra to wygieta blacha i dospawane dwa boczki - wszystko stal. i włąśnie to zaspawanie boków najgorsze. u nas wszystko w zomu ze stali białe (no poza tymi widocznymi słupami). świeczniki, schody, stół, stolik kawowy... ciemne tak duże by u nas trochę przytłaczały chyba

Wyższa szkoła jazdy takie robótki, Twój eM zawodowo zajmuje się takimi rzeczami?
lojalna_ 13:13, 27 sie 2018

nawigatorka napisał(a)

O rany tez uważam ze wyzsza szkoła ....fiu fiu blacha mówisz .
nawigatorka 18:34, 27 sie 2018

effka napisał(a)

Wyższa szkoła jazdy takie robótki, Twój eM zawodowo zajmuje się takimi rzeczami?
moj eM umie spawać od.... trzech miesięcy zawodowo to byś się zdziwiła czym się zajmuje zdradzę jedynie ze do pracy w garniturze chodzi
nawigatorka 18:36, 27 sie 2018

lojalna_ napisał(a)

O rany tez uważam ze wyzsza szkoła ....fiu fiu blacha mówisz .
eM powiedział mi jedynie ze jeśli do zakładu produkującego stal będę jezdzic po wszelkie elamenty to on będzie spawał co chce
leon60 19:12, 27 sie 2018

nawigatorka napisał(a)
eM powiedział mi jedynie ze jeśli do zakładu produkującego stal będę jezdzic po wszelkie elamenty to on będzie spawał co chce

mnie by pasowało
nawigatorka 19:24, 27 sie 2018

leon60 napisał(a)

mnie by pasowało
no to też zakolegowałam się z Panami od stali
lojalna_ 19:31, 27 sie 2018

nawigatorka napisał(a)
no to też zakolegowałam się z Panami od stali

Bo ja chyba tez za mało kOLegów mam