Lampa wymiata! Mi chyba też biała bardziej się jednak podoba więc szybki zwrot akcji - słuszny
Wiesz, że u mnie też jest jeden rozchodnik, który zakwitł na różowo? Nigdy takiego nie miałam! A czy ten różowy u Ciebie jest z tych sadzonek ode mnie? Bo u mnie na stronie z której dzieliłam Tobie są same białe...
Superowe te inspiracje na wgłębnie. W takich momentach załuje, ze mam tak mała działkę.... Ale potem gdy widze ile tak mały ogród wymaga oracy leczę sie z tego żalu
Ps. Nie mów że białych zawilców nie widziałas u mnie w 2012 ? Rozowe rosna od dwoch lat dopiero teraz zakwitły.... Przeciez masz honorine jobert bo miałam je w projekcie a kupiłam whirewind
Malarnia nie chciała pomalować lampy w środku na biało a na zewnątrz na czarno, bo malują tylko na jeden kolor.musiałabym malować środek sama a bardzo nie chciałabym jej popruc wiec zdecydowaliscy się na 100. % bieli i chyba dobrze.tylko nie będzie jeszcze na ścianie dość odbijać-dopiero gdy betonowe płyty zrobię będzie ok.
Różowe są na sadzonkach od Ciebue inod Edyty.i z jednej rośliny wyrastają i bile i różowe.taka ciekawostka
Z ta powierzchnia działki to ja się pocieszam w druga stronę: duzonpracy ale nie kusze upychac choć czasem zazdroszczę małych ogrodów no tam można wszystkiego dopilnować a ja tak lubię
Zawilce oczywiście widziałam i to właśnie fotkę z nimi z Twojego ogrodu przypielam jako pierwsza.później była chyba Tess. Miałam na myśli to,że chyba wcześniej nie znałam tej rośliny.
I te o podwójnych płatkach tez musze gdzieś posadzić
witam Betonową Królową...lubię kadry z Twojego ogrodu prawie tak samo jak kadry z Twojego "zrób to sam"...pomysłowości i talentu nie można Ci odmówić....lampa mega...choć stawiałam na czerń
buziaki