Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

nawigatorka 22:21, 02 wrz 2015

amelia_b napisał(a)

ja już od Magdy murek zapożyczyłam

dobrze ze nie trzeba za to płacic
malkul 22:22, 02 wrz 2015

nawigatorka napisał(a)

widziałam coś takiego z palety - idealane pod moje wierzby - musze pomyślec dzięki

no wiesz, cobyś się nie nudziła
nawigatorka 22:26, 02 wrz 2015

malkul napisał(a)

no wiesz, cobyś się nie nudziła

ja nigdy. a myuslałam, że Ty takie planujesz moje Córki dziś swietnie bawiły się w dziurze na wgłębnik.nie wiem czy takie łózko im potrzebne
inag 23:41, 02 wrz 2015

Lampa wymiata! Mi chyba też biała bardziej się jednak podoba więc szybki zwrot akcji - słuszny
Wiesz, że u mnie też jest jeden rozchodnik, który zakwitł na różowo? Nigdy takiego nie miałam! A czy ten różowy u Ciebie jest z tych sadzonek ode mnie? Bo u mnie na stronie z której dzieliłam Tobie są same białe...
Madzenka 06:52, 03 wrz 2015

Superowe te inspiracje na wgłębnie. W takich momentach załuje, ze mam tak mała działkę.... Ale potem gdy widze ile tak mały ogród wymaga oracy leczę sie z tego żalu

Ps. Nie mów że białych zawilców nie widziałas u mnie w 2012 ? Rozowe rosna od dwoch lat dopiero teraz zakwitły.... Przeciez masz honorine jobert bo miałam je w projekcie a kupiłam whirewind
nawigatorka 07:31, 03 wrz 2015

inag napisał(a)
Lampa wymiata! Mi chyba też biała bardziej się jednak podoba więc szybki zwrot akcji - słuszny
Wiesz, że u mnie też jest jeden rozchodnik, który zakwitł na różowo? Nigdy takiego nie miałam! A czy ten różowy u Ciebie jest z tych sadzonek ode mnie? Bo u mnie na stronie z której dzieliłam Tobie są same białe...

Malarnia nie chciała pomalować lampy w środku na biało a na zewnątrz na czarno, bo malują tylko na jeden kolor.musiałabym malować środek sama a bardzo nie chciałabym jej popruc wiec zdecydowaliscy się na 100. % bieli i chyba dobrze.tylko nie będzie jeszcze na ścianie dość odbijać-dopiero gdy betonowe płyty zrobię będzie ok.

Różowe są na sadzonkach od Ciebue inod Edyty.i z jednej rośliny wyrastają i bile i różowe.taka ciekawostka
nawigatorka 07:36, 03 wrz 2015

Madzenka napisał(a)
Superowe te inspiracje na wgłębnie. W takich momentach załuje, ze mam tak mała działkę.... Ale potem gdy widze ile tak mały ogród wymaga oracy leczę sie z tego żalu

Ps. Nie mów że białych zawilców nie widziałas u mnie w 2012 ? Rozowe rosna od dwoch lat dopiero teraz zakwitły.... Przeciez masz honorine jobert bo miałam je w projekcie a kupiłam whirewind

Z ta powierzchnia działki to ja się pocieszam w druga stronę: duzonpracy ale nie kusze upychac choć czasem zazdroszczę małych ogrodów no tam można wszystkiego dopilnować a ja tak lubię

Zawilce oczywiście widziałam i to właśnie fotkę z nimi z Twojego ogrodu przypielam jako pierwsza.później była chyba Tess. Miałam na myśli to,że chyba wcześniej nie znałam tej rośliny.

I te o podwójnych płatkach tez musze gdzieś posadzić
nawigatorka 07:44, 03 wrz 2015

Madzenka napisał(a)

Znalazłam w prahistori

https://www.ogrodowisko.pl/watek/3507-madzenie-ogrodnika-kiedys-tu?page=340
beta 08:24, 03 wrz 2015

witam Betonową Królową...lubię kadry z Twojego ogrodu prawie tak samo jak kadry z Twojego "zrób to sam"...pomysłowości i talentu nie można Ci odmówić....lampa mega...choć stawiałam na czerń

buziaki
nawigatorka 10:34, 03 wrz 2015

beta napisał(a)
witam Betonową Królową...lubię kadry z Twojego ogrodu prawie tak samo jak kadry z Twojego "zrób to sam"...pomysłowości i talentu nie można Ci odmówić....lampa mega...choć stawiałam na czerń

buziaki

Mów mi tak jeszcze moje ego się cieszy dziękuję za miłe słowa-chyba każdy to lubi

My cieszyny się ze padło trochę z przypadku na ten biały kolor,bo ta lampa jest tak duża ze i i tak będzie dominującą.czarny mogkby przytlaczac.może dziś zawiśnie

Buziaki