Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

lindsay80 12:09, 03 wrz 2015

nawigatorka napisał(a)

Z ta powierzchnia działki to ja się pocieszam w druga stronę: duzonpracy ale nie kusze upychac choć czasem zazdroszczę małych ogrodów no tam można wszystkiego dopilnować a ja tak lubię

Zawilce oczywiście widziałam i to właśnie fotkę z nimi z Twojego ogrodu przypielam jako pierwsza.później była chyba Tess. Miałam na myśli to,że chyba wcześniej nie znałam tej rośliny.

I te o podwójnych płatkach tez musze gdzieś posadzić

Zrób fotkę i pokaż te dziwolągi - coś tam im chyba w ziemię ciekawego zapodałaś bo skoro i u Ilony i u mnie wszystko białe... hmmm?
nawigatorka 13:15, 03 wrz 2015

lindsay80 napisał(a)

Zrób fotkę i pokaż te dziwolągi - coś tam im chyba w ziemię ciekawego zapodałaś bo skoro i u Ilony i u mnie wszystko białe... hmmm?

prosze bardzo

od Ilony

I od Ciebie

więcej zóżu na szczęście nie ma. nawet chciałam je ściąć ale darowałam im

I jak juz wstawiam fotki to wymieniłam wertigo na tarasie na ID. dostałam ładne duże sadzonki. A co do wertigo to wyrywałam ją dosłownie 15 minut - wrosła korzeniami nawet w styropian wewnątrz donicy-masakra. teraz wiem, czemu nazywana jest potffforem

lindsay80 13:34, 03 wrz 2015

no niezłe kwiatki
U mnie zobaczysz zdjęcia rozchodników z dziś - na 7 szt. żaden mi nie zrobił takiego żarcika

A donice po zmianach bardzo ładnie się prezentują - podoba mi się!
nawigatorka 13:41, 03 wrz 2015

lindsay80 napisał(a)
no niezłe kwiatki
U mnie zobaczysz zdjęcia rozchodników z dziś - na 7 szt. żaden mi nie zrobił takiego żarcika

A donice po zmianach bardzo ładnie się prezentują - podoba mi się!

A ją już byłam i widziałam i powzdychalam sobie jak pięknie

A wonicachobiesalam sobie ze juz nigry nie będę miała wrzosów bo mi umierają.myelalam jeszcze nad zurawkami ale tak mi się podoba.dziękuję
noemi 20:41, 03 wrz 2015

nawigatorka napisał(a)

Nie nie możesz tylko musisz, Ciesza mnie takie wizyty dziękuję za miłe slowa. i ja u Ciebie beton wypatrzyłam

Wróciłam … mój beton , aaa, ale sama go nie wykulałam ...
Lampę też podziwiam
Zdolne Ludzie z Was
nawigatorka 20:50, 03 wrz 2015

noemi napisał(a)

Wróciłam … mój beton , aaa, ale sama go nie wykulałam ...
Lampę też podziwiam
Zdolne Ludzie z Was

Mając taki ogrod jak Twój to i Ty nie mniej zdolna ale dziękujemy a zdradzisz mi na priv ile dałaś za swoje graby,jakie były duże itp.ładnie proszę a mize masz gdzieś fotki po ich zakupie.sama szukam na wymianę dla wiśni.

malkul 20:52, 03 wrz 2015

betonówko kochana pięknie w nowej odsłonie tym donicom a vertigo na kupie z tyłu wylądowło?
nawigatorka 20:58, 03 wrz 2015

malkul napisał(a)
betonówko kochana pięknie w nowej odsłonie tym donicom a vertigo na kupie z tyłu wylądowło?

Nie, na komposcie trochę zaczęła już przesychac.kupa z tyłu przyjmuje tylko darn,bo jej do kompostu nie daje.mam dwa kompostowniki takie z palet.jeden czeka od ubiegłego roku na otwarcie i przesianie ale nie mam weny.

A już myślałam czy zamiast trawy nie kupić zurawek jak u Ciebir ale bałam się ze w razie śniegu sklapcieją
inag 00:59, 04 wrz 2015

nawigatorka napisał(a)

Różowe są na sadzonkach od Ciebue inod Edyty.i z jednej rośliny wyrastają i bile i różowe.taka ciekawostka

O kurcze! To niespodzianka! Te krzaki z których dzieliłam Tobie są całkowicie białe! Ten różowy jest po drugiej stronie i jest w 100% różowy, nie biało - różowy... Nie rozumiem tej przyrody jednak
nawigatorka 13:34, 04 wrz 2015

inag napisał(a)

O kurcze! To niespodzianka! Te krzaki z których dzieliłam Tobie są całkowicie białe! Ten różowy jest po drugiej stronie i jest w 100% różowy, nie biało - różowy... Nie rozumiem tej przyrody jednak

czyli jest nadzieja, że za rok będą same białe