Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

Kuba 15:37, 05 wrz 2015

Kochana ale dałaś czadu z wnętrzami, są bardzo bardzo aż mi serce zabiło mocniej na widok kuchni, też chcę wymienić moje brązy na biały, blat w kuchni chyba nie jest biały, to szary? Bardzo jestem ciekawa reszty, salonu, jadalni, ale doczytałam że jeszcze działasz, więc mam nadzieję że pokażesz kiedyś więcej
nawigatorka 16:00, 05 wrz 2015

Kuba napisał(a)
Kochana ale dałaś czadu z wnętrzami, są bardzo bardzo aż mi serce zabiło mocniej na widok kuchni, też chcę wymienić moje brązy na biały, blat w kuchni chyba nie jest biały, to szary? Bardzo jestem ciekawa reszty, salonu, jadalni, ale doczytałam że jeszcze działasz, więc mam nadzieję że pokażesz kiedyś więcej

Ufff dziękuję za zrozumienie ze nie wszystko warte pokazania.a w sezonie działamy w ogrodzie nie w domu.może zima coś się zmieni.blat jest biały z takimi szarobrosrebrnymi drobinkami,ale w dotyku jest szorstki.kuchnia to moje królestwo,moj projekt i moja dumą-przyznam ze bardzo lubie ja za wygląd i funkcjonaonosc.a biały ponadczasowy wiec polecam.
I dziękuję za miłe słowa
beta 16:18, 05 wrz 2015

Joasiu jesteś mega pomysłowa...masz świetne wyczucie smaku..gratuluję takich zdolności i umiejętności...
ja dziś przytargałam do domu mój stary stolik kawowy z metalowymi nogami i laminowanym blatem...jest bardzo sfatygowany....wszystko idzie do przeróbki..jak go eM zobaczył to się przeżegnał
jazzy 16:28, 05 wrz 2015

Ładna kuchnia
Nawet ściąge masz jak porcjować świnke
ps. okap chyba mam ten sam
iwka 17:17, 05 wrz 2015

Pięknie i stylowo, bardzo mi się podoba Też mi się marzy biała kuchnia
malkul 19:25, 05 wrz 2015

ślicznei Asiu a jak wypucowane wymuskane cacuszko
lojalna_ 19:29, 05 wrz 2015

Sliczna kuchenka )
malkul 19:30, 05 wrz 2015

lojalna_ napisał(a)
Sliczna kuchenka )

kuchenka?
toć to kawał pięknej kuchi
nawigatorka 19:59, 05 wrz 2015

beta napisał(a)
Joasiu jesteś mega pomysłowa...masz świetne wyczucie smaku..gratuluję takich zdolności i umiejętności...
ja dziś przytargałam do domu mój stary stolik kawowy z metalowymi nogami i laminowanym blatem...jest bardzo sfatygowany....wszystko idzie do przeróbki..jak go eM zobaczył to się przeżegnał

Rumieniec pojawił się na mojej twarzy nie wiem co napisać wiec bedzie banalnie: takie komplementy cieszą najbardziej bo wierze w ich szczerość: tu nikt nie musi robić czegoś z grzeczności. Bardzo dziękuje. Nigdy nikogo moje pomysły tak nie zadziwiały i nigdy nie usłyszałam tylu miłych słów na ich temat

m jeszcze się zdziwi. Czasem warto się postarać by nadać czemuś indywidualny charakter, i by moc powiedzieć: moimi rekami ja dziś tez szlifowałem trochę paletę na wieszak ale nie dla siebie.
leon60 20:11, 05 wrz 2015

Kuchnia boska ! biała to moje marzenie od dawna jak skończymy ogród to może przyjdzie czas na realizację