Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

nawigatorka 11:36, 06 wrz 2015

Madzenka napisał(a)

A masz psa, ktory po spacerze nie zdejmuje butow inie wyciera nóg w wycieraczke?

Co to za magiczna gabeczka? Przyda mi sie do lazienki

Hi Hi z tego co wiem ma dwóch synów. ja mam dwie córki i nie wiem co lepsze
A magiczną gąbeczkę trzeba miec czasem potrafi zdziałać cuda. Czasem nawet w Janinie jest dostępna.

siakowa 13:04, 06 wrz 2015

Madzenka napisał(a)

A masz psa, ktory po spacerze nie zdejmuje butow inie wyciera nóg w wycieraczke?

Co to za magiczna gabeczka? Przyda mi sie do lazienki

Saroznych firm droższe firmowe i tańsze inne ale równie skuteczne. Wpisz na all i wyskoczy. Zmywa wszystko z siłą cifa a delikatnie bez rysowania. Idealne do wszelkich powierzchni zwłaszcza białych. Bez dodatkowych środków. Jak krzeslo się wydaje czyste a przejdziesz tą gąbką to dopiero widać jak było brudne

Psa nie mam w domu
siakowa 13:05, 06 wrz 2015

nawigatorka napisał(a)

Hi Hi z tego co wiem ma dwóch synów. ja mam dwie córki i nie wiem co lepsze
A magiczną gąbeczkę trzeba miec czasem potrafi zdziałać cuda. Czasem nawet w Janinie jest dostępna.

u mnie w pracy zamawiamy wszystkie po 500 sztuk i zrzutka
Konieczki 21:24, 06 wrz 2015

Asia kuchnia super, ale to się wie nie może być u Ciebie inaczej. Biała fuga to porażka, ale każdy się do tego przyznaje po 5latach mieszkania, nie ma wtedy nic innego jak malowanie fug, albo wymiana- wtedy żadna gąbka nie da rady. Jedynie biała podłogą to tylko żywica. Nasi znajomi niestety mieszkają już 6lat z białą podłogą- u mnie w kolorze brudu -świadomy wybór - piękny szary
nawigatorka 23:22, 06 wrz 2015

Konieczki napisał(a)
Asia kuchnia super, ale to się wie nie może być u Ciebie inaczej. Biała fuga to porażka, ale każdy się do tego przyznaje po 5latach mieszkania, nie ma wtedy nic innego jak malowanie fug, albo wymiana- wtedy żadna gąbka nie da rady. Jedynie biała podłogą to tylko żywica. Nasi znajomi niestety mieszkają już 6lat z białą podłogą- u mnie w kolorze brudu -świadomy wybór - piękny szary

Miała być żywica i u nas ale okazało się re ryzykowy to pomysł bo wykonawcy na domowe powierzchnię jeszcze chyba raczkowali...
No u mnid tez brudne fugi w kolorze znaczy
Po czym wnosisz ze musiała kuchnia taka być-chyba nie po raczkujacym ogrodzie
Konieczki 09:00, 07 wrz 2015

Po całokształcie jak widze dom z zewnątrz to potrochu wiem czego mogę sie spodziewać w środku. Ogród Twój raczkuje ale to co masz już jest fajne. Taras nietuzinkowy
Siatkowa mam nadzieje ze się na mnie nie obrazi -jej taras i elewacja zajebiaszczo mi się podobają. I ogródek też.
malkul 09:02, 07 wrz 2015

ja zaś lubię bardzo płyn BRUDPUR. rewelacja! to moje główne narzedzie do walki z brudem jakimkolwiek i na czymkolwiek
siakowa 09:20, 07 wrz 2015

Konieczki napisał(a)
Po całokształcie jak widze dom z zewnątrz to potrochu wiem czego mogę sie spodziewać w środku. Ogród Twój raczkuje ale to co masz już jest fajne. Taras nietuzinkowy
Siatkowa mam nadzieje ze się na mnie nie obrazi -jej taras i elewacja zajebiaszczo mi się podobają. I ogródek też.

błahahahahahahaha jestem obrażona jak nic

akurat mogłabym co rok zmieniac diametralnie styl domu od surowego loftu do romantycznego vintage i w każdym przez chwilę bym się czuła znakomicie ale styl na życie codziennie w którym człowiek szuka wyciszenia to zupełnie inna indywidualna sprawa

a ponad wszystko uwielbiam indywiduallizm we wnetrzach
Konieczki 09:55, 07 wrz 2015

Asia pokazałabyś mi zdjęcia Twoich różanych ładnie poproszę
Konieczki 09:57, 07 wrz 2015

malkul napisał(a)
ja zaś lubię bardzo płyn BRUDPUR. rewelacja! to moje główne narzedzie do walki z brudem jakimkolwiek i na czymkolwiek

Gocha a jak zapach tego płynu. Z tej firmy mam płyn do okien i rewelacja, ale do czyszczenia toalet wywaliłam - nie zniosłam tego okropnego zapachu