Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

Konieczki 12:12, 08 wrz 2015

Dzięki czyli dobrze kombinuję a jak tam twoje roboty ogrodowe - widze że masz przerwę
nawigatorka 12:20, 08 wrz 2015

Konieczki napisał(a)
Dzięki czyli dobrze kombinuję a jak tam twoje roboty ogrodowe - widze że masz przerwę

grabie sobie to co traktor mi rozsypała a deszcz powoli to zageszcza i rozbija co wieksze grudki ziemi. Przerwy nie mam nigdy mam jeszcze jakieś handmadowe zobowiązania więc szlifuje, maluje, szyje itp. a w weekend jesli M będzie chciał współpracować może wgłębnik wyrównamy - wiadomo wielka łycha nie jest dośc precyzyjna - łopaty trzeba. a jest jeszcze trochę do wywiezienia i wygrabienia. a wieczorami rysuje nowe rabaty - może juz nie na ten rok ale na następny na pewno
amelia_b 12:35, 08 wrz 2015

Mogła byś sobie trochę odpocząć Asiu przy tobie można się kompleksów nabawić. Mi mąż zepsuł dwie donice,muszę je pomalować
nawigatorka 12:39, 08 wrz 2015

amelia_b napisał(a)
Mogła byś sobie trochę odpocząć Asiu przy tobie można się kompleksów nabawić. Mi mąż zepsuł dwie donice,muszę je pomalować

biedni Ci Wasi mężowie - biedni są taka fala krytyki dzisiaj na Mężów na Ogrodowisku a co Twój zbroił?
komplesków? dużo jeszcze do zrobienia więc nawet szybkie tempo daje - nazwijmy to -stiopniowe zmiany.
amelia_b 12:45, 08 wrz 2015

nawigatorka napisał(a)

biedni Ci Wasi mężowie - biedni są taka fala krytyki dzisiaj na Mężów na Ogrodowisku a co Twój zbroił?
komplesków? dużo jeszcze do zrobienia więc nawet szybkie tempo daje - nazwijmy to -stiopniowe zmiany.

Do posmarowałam formy użył oleju samochodowego zamiast roślinnego i kolor donic jest burawo cementowy,a nie szary jak pierwsza dobrze że się sam do błędu przyznał będzie malowanie
iwka 12:53, 08 wrz 2015

nawigatorka napisał(a)

kuchnie obiecałam to wstawię z jednym kuchennym detalem

Asiu, a jak sprawuje Ci się płyta kuchenna w tym miejscu, chodzi o funkcjonalność
amelia_b 13:04, 08 wrz 2015

Kuchnia wygląda super,taka nowoczesne,sterylne wnętrze ja mam grafitowy błyszczący mdf,i szczerze nie wiem co mnie pokusiło,po dwóch latach stwierdzam że już bym takich frontów nie robiła, nie zrobiła bym szyby z hartowanego szkła bo po tygodniu mi pękła,zresztą dużo bym nie zrobiła
nawigatorka 13:50, 08 wrz 2015

amelia_b napisał(a)

Do posmarowałam formy użył oleju samochodowego zamiast roślinnego i kolor donic jest burawo cementowy,a nie szary jak pierwsza dobrze że się sam do błędu przyznał będzie malowanie

zyskasz przynajmniej doświadczenie w malowaniu betonu - podziękuj mu
nawigatorka 13:54, 08 wrz 2015

iwka napisał(a)

Asiu, a jak sprawuje Ci się płyta kuchenna w tym miejscu, chodzi o funkcjonalność

super. mam tam szeroki blat więc nic nie leci na podłogę tylko ewentualnie na niego. mam dużo przestrzeni roboczej w koło. jak patrzysz na to zdjęcie to po prawej jest jadalnia - i gdy gotuje przy gościach to czuje się jak w programie kulinarnym poza tym taki półwysep sprawia, że jesli ktoś chce coś z kuchni to podchodzi do blatu z zewnątrz (tam gdzie powinny byc hokery a nie ma) i nie wchodzi mi do środka czeo nie lubię
nawigatorka 13:55, 08 wrz 2015

amelia_b napisał(a)
Kuchnia wygląda super,taka nowoczesne,sterylne wnętrze ja mam grafitowy błyszczący mdf,i szczerze nie wiem co mnie pokusiło,po dwóch latach stwierdzam że już bym takich frontów nie robiła, nie zrobiła bym szyby z hartowanego szkła bo po tygodniu mi pękła,zresztą dużo bym nie zrobiła

a ja po 5 nie zmieniłabym nic. błyszczące fronty myje się super ale domyslam się, że ciemne mniej wybaczają.