Po całokształcie jak widze dom z zewnątrz to potrochu wiem czego mogę sie spodziewać w środku. Ogród Twój raczkuje ale to co masz już jest fajne. Taras nietuzinkowy Siatkowa mam nadzieje ze się na mnie nie obrazi -jej taras i elewacja zajebiaszczo mi się podobają. I ogródek też.
ja zaś lubię bardzo płyn BRUDPUR. rewelacja! to moje główne narzedzie do walki z brudem jakimkolwiek i na czymkolwiek
błahahahahahahaha jestem obrażona jak nic akurat mogłabym co rok zmieniac diametralnie styl domu od surowego loftu do romantycznego vintage i w każdym przez chwilę bym się czuła znakomicie ale styl na życie codziennie w którym człowiek szuka wyciszenia to zupełnie inna indywidualna sprawa a ponad wszystko uwielbiam indywiduallizm we wnetrzach
Asia pokazałabyś mi zdjęcia Twoich różanych ładnie poproszę
Mam biała parkową różę ii chce ją upchnąć koło bukszpanow (tych co jeszcze nie mam) koło dużej rozplenicy (kupiłam taką na 1,5m wysoką) i nie mam pojęcia czy będzie dobrze. Te buksy są naprawdę duże.
Już teraz wysoka na 1,2m
Asia tu widać różę na samym dole strony [url = https://www.ogrodowisko.pl/watek/5662-zielonym-do-gory?page=38 ] tutaj [/url]