Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

A_gawa 21:09, 29 wrz 2015

Rok wystarczy? Niesamowite - chyba za gęsto posadziłam, ale wytrzymam tylko rok, żeby zarosło.

Dziękuję!

Czy polecisz jakieś piękne trawy na suche miejsca?
Luki 21:26, 29 wrz 2015

No ja wiedziałem, że z października same zdolne osoby nie żebym też z tego miesiąca nie był no trzeba się czasem dowartościować... tylko ja podobno z tej pechowej daty
Sadzarka na piaszczystej glebie też daje radę o ile ziemia jest dobrze o głęboko podlana, a wiadomo o to w tym roku trudno.
nawigatorka 21:35, 29 wrz 2015

A_gawa napisał(a)
Rok wystarczy? Niesamowite - chyba za gęsto posadziłam, ale wytrzymam tylko rok, żeby zarosło.

Dziękuję!

Czy polecisz jakieś piękne trawy na suche miejsca?

Ona wypuszcza pedy o dlugosci 3 metrow.
Ale.pytasz o trawy na skarpe wlasnie? Jesli tak to u mnie.pieknie.wyglada wlasnie Ice Dance. A w innych suchych miejscach dobrze radzi sobie sesleria i kostrzewy oczywiscie.rozplenice u mnie tez bez nawadniania i bez podlewania i pieknie rosna wbrew pozorom.
polinka 21:38, 29 wrz 2015

nawigatorka napisał(a)

Ona wypuszcza pedy o dlugosci 3 metrow.
Ale.pytasz o trawy na skarpe wlasnie? Jesli tak to u mnie.pieknie.wyglada wlasnie Ice Dance. A w innych suchych miejscach dobrze radzi sobie sesleria i kostrzewy oczywiscie.rozplenice u mnie tez bez nawadniania i bez podlewania i pieknie rosna wbrew pozorom.

Potwierdzam, Ice Dancy też nie podlewam a rosną jak szalone Z kostrzewą siną podobnie.
nawigatorka 21:39, 29 wrz 2015

Luki napisał(a)
No ja wiedziałem, że z października same zdolne osoby nie żebym też z tego miesiąca nie był no trzeba się czasem dowartościować... tylko ja podobno z tej pechowej daty
Sadzarka na piaszczystej glebie też daje radę o ile ziemia jest dobrze o głęboko podlana, a wiadomo o to w tym roku trudno.

Widzisz cos w tym jest.zrobilam prob betonowych chyba nawet wiecej niz Ty magluje kolor i fakture.pod koniec tygodnia wroce do tematu i moze.juz zaczne konczyc dzielo.boje sie.tylko.ze.kazda.plyta wyjdzie troche inaczej. I jeszcze mysle nad mocowaniem,bo nie chce kleic.moze.beda śruby albo jakies łapki.

No wlasnie piach trzebaby podlac.a to slaby interes
kreska 21:42, 29 wrz 2015

Asiu jak znależć u Ciebie różę Lavender Ice?Na której stronie można ją zobaczyć?Pisałaś u Gabi że wytrzymuje słońce, dobra wiadomość dla mnie
nawigatorka 21:43, 29 wrz 2015

kreska napisał(a)
Asiu jak znależć u Ciebie różę Lavender Ice?Na której stronie można ją zobaczyć?Pisałaś u Gabi że wytrzymuje słońce, dobra wiadomość dla mnie

Ale pytalas o Novalis.ja mam novalis
nawigatorka 21:45, 29 wrz 2015

Np na 155
kreska 21:47, 29 wrz 2015

Fakt, MYŚLĘ O NOVALIS a pytam o inną co mam w głowie...asiu nie wiem z czym ją posadzić?
kreska 21:53, 29 wrz 2015

Dzięki