Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

nawigatorka 22:02, 29 wrz 2015

kreska napisał(a)
Fakt, MYŚLĘ O NOVALIS a pytam o inną co mam w głowie...asiu nie wiem z czym ją posadzić?

Wiesz sama mam z nia klopot.fajnie gra z nia blekit traw np kostrzewy albo wydmuszycy piaskowej bo ona jest taka pastelowa.pasowalaby do niej pewnie tez lawenda i szalwia ale w fioletowym odcieniu. Bardzo za to nie grala mi ta roza z przetacznikami, ktore byly dla niez zbyt niebieskie. Moze bezpieczniej sadzic ja w towarzystwie np traw zielonych by nie bo klopoty z dopasowaniem kolorow.
kreska 22:14, 29 wrz 2015

Dzięki Asia, to mam na czym myśleć.
Sebek 22:21, 29 wrz 2015

nawigatorka napisał(a)

W tikeju?
Tk maxx
babka 22:23, 29 wrz 2015

Asiu pisałaś wcześniej, że robisz próby płyt betonowych. Coś wspominałaś o recepcie wg Łukasza, jak to idzie ? Własnie takie lekko bure mi odpowiadają. Z barwnikiem można by poszaleć ale nie chcę konkretnego koloru a taki raczej neutralny. Jak to uzyskać, masz pomysł ?
nawigatorka 22:28, 29 wrz 2015

Sebek napisał(a)
Tk maxx

Ok wiesz ten sklep znam i nawet Danusiowe narzedzia kiedys w nim ogladalam ale ja stara jestem to takie okreslenia mi obce
iwka 22:28, 29 wrz 2015

Ja to cały czas czekam na efekt finalny tych płyt
nawigatorka 22:30, 29 wrz 2015

babka napisał(a)
Asiu pisałaś wcześniej, że robisz próby płyt betonowych. Coś wspominałaś o recepcie wg Łukasza, jak to idzie ? Własnie takie lekko bure mi odpowiadają. Z barwnikiem można by poszaleć ale nie chcę konkretnego koloru a taki raczej neutralny. Jak to uzyskać, masz pomysł ?

przesle Ci zaraz przepis Lukasza na priv. Sęk w tym ze kolor z tej techniki nie wychodzi wg mnie prawdziwie betonowy, bo beton jest jasnoszary a ten wychodzi - jak dla mnie oczywiscie - brazowawy.dlatego obmyslilam jak nadac mu szary odcien.
nawigatorka 22:32, 29 wrz 2015

iwka napisał(a)
Ja to cały czas czekam na efekt finalny tych płyt

Ja jeszcze chwile.teraz musialam w ziemi troche pogrzebac by zakupy niedzielne moc posadzic. Ale plyty musze skonczyc bo kolejne pomysly w glowie... tym razem niebetonowe
iwka 22:33, 29 wrz 2015

nawigatorka napisał(a)

przesle Ci zaraz przepis Lukasza na priv. Sęk w tym ze kolor z tej techniki nie wychodzi wg mnie prawdziwie betonowy, bo beton jest jasnoszary a ten wychodzi - jak dla mnie oczywiscie - brazowawy.dlatego obmyslilam jak nadac mu szary odcien.

to i mi proszę, chociaż poczytam
Sebek 22:33, 29 wrz 2015

nawigatorka napisał(a)

Ok wiesz ten sklep znam i nawet Danusiowe narzedzia kiedys w nim ogladalam ale ja stara jestem to takie okreslenia mi obce

Widziałem Cię na żywo i stara nie jesteś Określenie od Gabisi gwizdnalem ÷