Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

nawigatorka 22:20, 12 paź 2015

Przepraszam najmocniej, ale nie pamiętam kto pytała mnie o kostke brukową? Sprawdziłam: Pozbruk, Plaza Nova grafit
nawigatorka 22:48, 13 paź 2015

czytam, ze i u Was dzisiaj włada leń - czuje się więc usprawiedliwiona za to okna umyłam (cześćiowo)

w końcu deszcze rozpuszczą mój sobotni nawóz jesienny. jeszcze trochę prac muszę zdązyć zrobić tej jesieni więc po deszczach czekam na poprawę pogody: w planie kilka Serbów, kawałek trawnika i może coś z wgłębnika tylko M nie ma motywacji

własnie sprawdziałm moją długoterminowa pogodę i wg niej ma być już coraz cieplej a powrót temperatur poniżej 10 stopni w dzień dopiero po połowie listopada.. mogłoby tak byc
lindsay80 23:12, 13 paź 2015

nawigatorka napisał(a)
czytam, ze i u Was dzisiaj włada leń - czuje się więc usprawiedliwiona za to okna umyłam (cześćiowo)

w końcu deszcze rozpuszczą mój sobotni nawóz jesienny. jeszcze trochę prac muszę zdązyć zrobić tej jesieni więc po deszczach czekam na poprawę pogody: w planie kilka Serbów, kawałek trawnika i może coś z wgłębnika tylko M nie ma motywacji

własnie sprawdziałm moją długoterminowa pogodę i wg niej ma być już coraz cieplej a powrót temperatur poniżej 10 stopni w dzień dopiero po połowie listopada.. mogłoby tak byc

Super wieści pogodowe.
Ja dziś w papierach porządki robiłam - takie paskudne dni też są potrzebne.
nawigatorka 23:15, 13 paź 2015

lindsay80 napisał(a)

Super wieści pogodowe.
Ja dziś w papierach porządki robiłam - takie paskudne dni też są potrzebne.

oby wieści się sprawdziały.

Jutro będzie milej - czekoladowe ciasto dzis upiekłam
nawigatorka 23:20, 13 paź 2015

a i czekam na 60 sadzonek bukszpanu z gołym korzeniem. zapomniałam
Loosiuu 23:29, 13 paź 2015

Hahaha tu też leń
Sprawdzałem wczoraj i od 5 tygodni u mnie nie padało! W tym tygodniu to pierwszy taki deszcz, który można było nazwać deszczem
nawigatorka 23:33, 13 paź 2015

Loosiuu napisał(a)
Hahaha tu też leń
Sprawdzałem wczoraj i od 5 tygodni u mnie nie padało! W tym tygodniu to pierwszy taki deszcz, który można było nazwać deszczem

To chyba faktyczn niedaleko mieszkamy bo u mnie pogoda taka sama.z wczorajszego deszczu cieszylam sie jakbym w Afryce mieszkala. A Ty notujesz sobie pogode,ze tak dokladnie wiesz?
lindsay80 23:34, 13 paź 2015

nawigatorka napisał(a)

oby wieści się sprawdziały.

Jutro będzie milej - czekoladowe ciasto dzis upiekłam

Jeszcze mi smaka narobiłaś przed snem - uciekam stąd

Czy Ty kiedyś zwalniasz obroty? wianki, chwasty, ciasto, trawnik - kobieta z turbodoładowaniem normalnie - dobrej nocy
Loosiuu 23:38, 13 paź 2015

Hahaha to samo pomyślałem o tej Afryce! Nie notuję, ale miałem zapisane z ciekawości. Ostatnio taka susza, że deszcz to wydarzenie! W nocy z 7-8 września ostatnie opady.
Asisko_2005 00:31, 14 paź 2015

nawigatorka napisał(a)
Napiszcie jak to widzicie: czy zakonczenie ukladania plyt na tym etapie wyglada nienaturalnie? Widok z dalszej perspektywy

zostaw jak jest, dobrze wyjaśniła siaka o co chodzi. Mie się podoba, bo sama mam całą klatkę schodową w betonie.