To na kostki pod wisniami? Widze ze tesz masz jeszcze sporo roboty tej jesieni.
Ja takie ilosci sadzilam.w ubieglym roku.teraz tylko jedna obwodka pod lipa dla symetri potrzebna.
Fajnie! Ja bym chyba nic nie zmieniała... Kolor wyszedł fajny...aczkolwiek nie wiem czy nie wolałabym troszkę ciemniejszego. Ale bosko jest...musze się jutro za kule wziąć...muszę..bo potem szybciej za ściane się wezmę
Oczywiście że na kostki i już się nie mogę doczekać. Zamówiłam takie malutkie na efekt trzeba będzie poczekać no ale cóż nie można mieć od razu wszystkiego. Aha i fajne masz te donice z sansevierą - to mój ulubiony doniczkowy kwiat tez mam cyknę na czasie fotke.
Hmmm...zastanawim się, jak eMa zmotywować
Ja zwykle robię tak- biorę się sama do jakiejś cięższej roboty, typu zdzieranie darni i mocno przy tym sapię
Zwykle M leci z pomocą, a jak już się rozkręci, to skończy robotę elegancko. Nie szczędzę przy tym pochwał
To taka mała manipulacja, ale przezcież jestem kobietą niezbyt wielką, a on to kawał chłopa
Podesle niebawem.oczywiscie ze zmienialam. I proporcje mieszanki i technike nakladania prob testowych bylo wiele.
Chcialam uzyskac elekt jaknego betonu dlatego dodawalam biala fuge do mieszanki.a i tak wydaje mi sie dosc ciemna.mozesz dodac czarnej lub szarej fugi to pewnie bedzie ciemnejszy kolor.