A ja lubie monotematyzm w ogrodzie tylko czy niskie trawki to nie bedzie za duzo.nie wmieszcze ich chyba ze tylko wokol kulek bukszpanowych.mowilam ze molinia to bedzie przyszloroczny szał
za każdym razem jak widzę tyle postów u Ciebie to się normalnie boję tu zaglądać...myślę sobie, co znowu?...betonki, wianki, inne robótki ręczne....boję się, bo jak się tak napatrzę to potem w domu głupieję a mój chłop przy mnie ....ale tu o rabatę się rozchodzi ...dzięki Bogu
Obawiam się, że na szerokości metra molinia i jarzminaka to za duzo - nic nie będzie dobrze wyeksponowane. i zaczynam mysleć o jarzmiankach w obiedce jak u Ciebie i kulach gdzieś w tym... ale to znawu łyse na wiosnę... i boje się, że jarzmianka nie będzie dość widoczna. i czy nie będzie to za niski zestaw na tle 1,5 metrowej ściany? brrrr
Twoje inspiracje bezcenne jak znajde chwilkę to w nich pobuszuje.Jesteś wielka! a fotki u Ciebie śledzę cały czas i znam je już na pamięc i ciągle się zachwycam.