Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

nawigatorka 10:44, 05 lis 2015

ivo napisał(a)
Świetne inspiracje Dla każdego coś miłego. Myślę że przy tej dyskusji każdy zyska. No ja na pewno

licze na Wasze wsparcie mus to rozkminić
iwka 10:46, 05 lis 2015

dobrze,że dzisiaj u Ciebie mniejszy ruch to zaległości w pracy wczorajsze nadrobię Bożeszszsz ile tu można się dowiedzieć fajnych rzeczy
nawigatorka 10:46, 05 lis 2015

beta napisał(a)
za każdym razem jak widzę tyle postów u Ciebie to się normalnie boję tu zaglądać...myślę sobie, co znowu?...betonki, wianki, inne robótki ręczne....boję się, bo jak się tak napatrzę to potem w domu głupieję a mój chłop przy mnie ....ale tu o rabatę się rozchodzi ...dzięki Bogu

hehe ale prosze nie bój się. wiem, że u mnie czasem nieogrodowo ale mam nadzieję, że nie zrezygnujesz z wizyt u mnie a chłop to tylko może dzięki temu podserzać horyzonty - mojego M juz nic nie dziwi

a pokazesz u siebie tego trzcinnika krótkowłosego?
nawigatorka 10:46, 05 lis 2015

iwka napisał(a)
dobrze,że dzisiaj u Ciebie mniejszy ruch to zaległości w pracy wczorajsze nadrobię Bożeszszsz ile tu można się dowiedzieć fajnych rzeczy

dzień się dopiero zaczyna
anna_t 11:03, 05 lis 2015

nawigatorka napisał(a)

dzień się dopiero zaczyna

czyli jak będę miała chwile wieczorem aby tu zajrzeć to pewnie znowu z 20 stron do przejrzenia lecę po nowy zeszyt!
fajną masz ekipę wspierających
siakowa 11:10, 05 lis 2015

nawigatorka napisał(a)

zupa nastawiaona więc piszę

Gosiu Twój dobry humor niezbędny - prezcież to Ty w swoim ogrodzie masz wszystkie omawiane rosliny i wież na zywo jak współgrają - ja tylko w teori.

mam juz mały mętlik bo zaczynam się obawiać, że za duzo tam nie zmieszcze a propozycji wiele. z drugiej strony to moźe dobrze, bo w końcu ma być minimalistycznie.

Obawiam się, że na szerokości metra molinia i jarzminaka to za duzo - nic nie będzie dobrze wyeksponowane. i zaczynam mysleć o jarzmiankach w obiedce jak u Ciebie i kulach gdzieś w tym... ale to znawu łyse na wiosnę... i boje się, że jarzmianka nie będzie dość widoczna. i czy nie będzie to za niski zestaw na tle 1,5 metrowej ściany? brrrr

Twoje inspiracje bezcenne jak znajde chwilkę to w nich pobuszuje.Jesteś wielka! a fotki u Ciebie śledzę cały czas i znam je już na pamięc i ciągle się zachwycam.

a moze tak jak u motylko pzred jarzmainke albo pomiedzy wciś zawilce wioesenne i bedzie miec przed jarzmianką na wczesna wiosne białe kwiatki
a one maja podobne liscie wiec nie bedzie zgrzytac
nawigatorka 11:13, 05 lis 2015

anna_t napisał(a)

czyli jak będę miała chwile wieczorem aby tu zajrzeć to pewnie znowu z 20 stron do przejrzenia lecę po nowy zeszyt!
fajną masz ekipę wspierających

nowy zeszyt
a ekipa najlepsza sama śmietanka
nawigatorka 11:14, 05 lis 2015

siakowa napisał(a)

a moze tak jak u motylko pzred jarzmainke albo pomiedzy wciś zawilce wioesenne i bedzie miec przed jarzmianką na wczesna wiosne białe kwiatki
a one maja podobne liscie wiec nie bedzie zgrzytac

tylko dla mnie dwa rodzaje kwiatów nawet na mijankę to już za duże. trawę chcę i chyba wyjdzie jednak ta obiedka jesli Gosia się nie obrazi, jakl tu

https://www.ogrodowisko.pl/watek/976-ogrod-tworze-nowoczesny-czyli-wewnetrzna-walka-jak-nie-zostac-kokoszka?page=898
polinka 11:18, 05 lis 2015

nawigatorka napisał(a)

tylko dla mnie dwa rodzaje kwiatów nawet na mijankę to już za duże. trawę chcę i chyba wyjdzie jednak ta obiedka jesli Gosia się nie obrazi, jakl tu

https://www.ogrodowisko.pl/watek/976-ogrod-tworze-nowoczesny-czyli-wewnetrzna-walka-jak-nie-zostac-kokoszka?page=898

A masz gdzieś pod ręką zdjęcia jak ta obiedka wygląda w sierpniu albo wrześniu?

Molinia jak dla mnie delikatniejsza, bardziej ażurowa, zwiewna
beta 11:20, 05 lis 2015

Asiu zapraszam na trzcinnika