Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

nawigatorka 21:07, 19 gru 2015

leon60 napisał(a)

moja ma 1,9m

Jednak zdjecia kłamią to jak moja.a lasku zazdroszcze.jak moje zrodelko sie wyczerpie to pojade do Ciebie
nawigatorka 21:08, 19 gru 2015

Paulina a Ty co masz w garazu? Hop hop jestes tu?
justi 21:09, 19 gru 2015

Piękne sa sosenki. Ja mam jodłę z długimi miękkimi igłami jak u sosny, a z sosny mam stroik.
leon60 21:11, 19 gru 2015

nawigatorka napisał(a)

Jednak zdjecia kłamią to jak moja.a lasku zazdroszcze.jak moje zrodelko sie wyczerpie to pojade do Ciebie

zdecydowanie kłamią
u wuja jeszcze sporoooo sosenek
nawigatorka 21:11, 19 gru 2015

justi napisał(a)
Piękne sa sosenki. Ja mam jodłę z długimi miękkimi igłami jak u sosny, a z sosny mam stroik.

Oj sosna to potrafi tez poranic.za to jadla az sie prosi o glaskanie dzieki Marta
nawigatorka 21:13, 19 gru 2015

leon60 napisał(a)

zdecydowanie kłamią
u wuja jeszcze sporoooo sosenek

Dlugo wybieralas? Ja swoja oznaczalam widoczna z daleka wstazka a pozniej jechal M jej szukac i wycinac
leon60 21:15, 19 gru 2015

nawigatorka napisał(a)

Dlugo wybieralas? Ja swoja oznaczalam widoczna z daleka wstazka a pozniej jechal M jej szukac i wycinac

padał deszcz... wpadliśmy z piłką 5 minut i już była w samochodzie
nawigatorka 21:17, 19 gru 2015

leon60 napisał(a)

padał deszcz... wpadliśmy z piłką 5 minut i już była w samochodzie

Ja wczoraj tez wróciłam z mokrymi skarpetkami
inag 23:57, 19 gru 2015

nawigatorka napisał(a)

Nie bylo dramatu z myciem rak na szczescie.juz nie moge sie Twojego serba doczekac-kwiedy bedzie? Ja juz ozdob mam za duzo-choinki duzej nie lubie a ozdob wielki karton a i tak powowa w stroikach itp. Fajnie byc dzieckiem co?
A gdzie dostalas kule?

W końcu zamówiłam przez internet bo nie chciało mi się tyle czekać (aż taka cierpliwa to ja nie jestem)
Ja też nie lubię wielkich choinek. Co roku kupujemy taką około 1,50 i dla mnie jest w sam raz. Mam jeden warunek - musi być dosyć wąska i strzelista. Już dziś mnie korciło by ją ubrać ale zajęłam się szorowaniem fug, myciem okien, później sprzątaliśmy piwnicę i garaż a na koniec odkurzaliśmy cały front domu. Urobiłam się po pachy. Ozdób też trochę mam. Planowałam w tym roku choinkę w kolorach biel - popiel i czerń ale M się nie zgodził Stanęło na bieli i trochę srebra.
Świerczka przesadziłam w błotko i będę o niego walczyć choć korzenie ma bestialsko upitolone

PS. Ja tam bym chętnie wróciła do okresu dzieciństwa. Ta beztroska była cudna
nawigatorka 08:06, 20 gru 2015

inag napisał(a)

W końcu zamówiłam przez internet bo nie chciało mi się tyle czekać (aż taka cierpliwa to ja nie jestem)
Ja też nie lubię wielkich choinek. Co roku kupujemy taką około 1,50 i dla mnie jest w sam raz. Mam jeden warunek - musi być dosyć wąska i strzelista. Już dziś mnie korciło by ją ubrać ale zajęłam się szorowaniem fug, myciem okien, później sprzątaliśmy piwnicę i garaż a na koniec odkurzaliśmy cały front domu. Urobiłam się po pachy. Ozdób też trochę mam. Planowałam w tym roku choinkę w kolorach biel - popiel i czerń ale M się nie zgodził Stanęło na bieli i trochę srebra.
Świerczka przesadziłam w błotko i będę o niego walczyć choć korzenie ma bestialsko upitolone

PS. Ja tam bym chętnie wróciła do okresu dzieciństwa. Ta beztroska była cudna

O matko i to wszystko w jeden dzien? To sie nie dziwie ze sie narobilas. Ja juz sprzatania nie pzzewiduje a ostatnie przedswiateczne nalezy zawsze do M
Och szkoda ze Twoj M sie na te kolorki nie zgodzil bo byloby zjawiakowo ale pewnie i bez nich bedzie.
Moglabys napisac na priv gdzie kupilas kule bo Renia poszukuje a ja nie mialam okazji by kupic jej u siebie.a duze masz? Hehe najpierw napisalam dusze)