Asiu, przyszłam podziękować za namiary na kwestię smaku. Nie znałam wcześniej. Wprawdzie zrobiłam inne potrawy, niż Ty, ale były rewelacyjne. Moi goście długo nie mogli ochłonąć, że takie delicje im zaserwowałam
Chętnie dzielę się roślinami z każdym, kto po nie przyjedzie, albo odbierze w jakimś umówionym miejscu. Ale nie wysyłam roślin.
Milo Cie Tess widziec.ciesze sie bardzo ze Ci sie ta strona przydała i ze zablyslas kulinarnie dzięki niej ja korzystam z tej strony od wielu lat.ufam tym przepisom,stona jest bardzo staranna,na forum dla kazdego przepsu mozna rozwiac swoje ewentualne watpliwosci.a i te strone prowadzi tez Asia a pochwal sie co robilas ze stronki
Dorsz był wprawdzie w szynce szwarcwaldzkiej, bo taką przez roztargnienie kupiłam. Pycha, połączenie smaków może szokujące, ale efekt rewelacyjny.
Chętnie dzielę się roślinami z każdym, kto po nie przyjedzie, albo odbierze w jakimś umówionym miejscu. Ale nie wysyłam roślin.
tez jestem tego zdania życzę zatem żeby w ten rok udało się jeszcze więcej niż w zeszłym z przyjemnością będę zaglądać ja boję się planować ... mam parę pomysłów ale ten rok będzie raczej rokiem ogarniania młodej gromadki mężczyzn choć liczę po cichutku, że może jednak ogrodowo też się coś uda podziałać