Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

Ewik 17:21, 02 sty 2016

nawigatorka napisał(a)

Ja to nawet nie sprawdzalam ile w nocy u nas bylo.moze dzis bede rejestrowac.a robale i to przezyja.zlego diabli nie biora

To samo chciałam napisać .zimy nie lubię , ale jak juz musi być , to choć troche śniegu poproszę
leon60 17:28, 02 sty 2016

ładne t
nawigatorka 17:32, 02 sty 2016

Ewik napisał(a)

To samo chciałam napisać .zimy nie lubię , ale jak juz musi być , to choć troche śniegu poproszę

Na szczescie wiosna tez byc musi
nawigatorka 17:33, 02 sty 2016

leon60 napisał(a)
ładne t

A dziekuje
nawigatorka 17:33, 02 sty 2016

leon60 napisał(a)
ładne t

Dubelek
Tess 17:34, 02 sty 2016

Asiu, przyszłam podziękować za namiary na kwestię smaku. Nie znałam wcześniej. Wprawdzie zrobiłam inne potrawy, niż Ty, ale były rewelacyjne. Moi goście długo nie mogli ochłonąć, że takie delicje im zaserwowałam
nawigatorka 17:55, 02 sty 2016

Tess napisał(a)
Asiu, przyszłam podziękować za namiary na kwestię smaku. Nie znałam wcześniej. Wprawdzie zrobiłam inne potrawy, niż Ty, ale były rewelacyjne. Moi goście długo nie mogli ochłonąć, że takie delicje im zaserwowałam

Milo Cie Tess widziec.ciesze sie bardzo ze Ci sie ta strona przydała i ze zablyslas kulinarnie dzięki niej ja korzystam z tej strony od wielu lat.ufam tym przepisom,stona jest bardzo staranna,na forum dla kazdego przepsu mozna rozwiac swoje ewentualne watpliwosci.a i te strone prowadzi tez Asia a pochwal sie co robilas ze stronki
Tess 18:03, 02 sty 2016

A to:
http://www.kwestiasmaku.com/ryby_i_owoce_morza/dorsz/filety_z_dorsza_w_szynce_parmenskiej/przepis.html
i to:
http://www.kwestiasmaku.com/kuchnia_francuska/salmon_en_croute/salmon_en_croute.html

Dorsz był wprawdzie w szynce szwarcwaldzkiej, bo taką przez roztargnienie kupiłam. Pycha, połączenie smaków może szokujące, ale efekt rewelacyjny.
nawigatorka 18:08, 02 sty 2016

Tess napisał(a)
A to:
http://www.kwestiasmaku.com/ryby_i_owoce_morza/dorsz/filety_z_dorsza_w_szynce_parmenskiej/przepis.html
i to:
http://www.kwestiasmaku.com/kuchnia_francuska/salmon_en_croute/salmon_en_croute.html

Dorsz był wprawdzie w szynce szwarcwaldzkiej, bo taką przez roztargnienie kupiłam. Pycha, połączenie smaków może szokujące, ale efekt rewelacyjny.

Brzmi nieźle.az zglodnialam
beata_m 18:21, 02 sty 2016

nawigatorka napisał(a)

Roslinnie nie wszystko jest z ubieglego roku ale infrastrukturalnie tak. Udalo sie zrealizowac caly zeszloroczny plan (to znaczy nie powstala pergola ale.zamiast niej wykopalismy wglebnik,ktorego nie planowalismy w tym roku robic).
Plan trzeba miec a co sie uda zobaczymy oby do wiosny

tez jestem tego zdania życzę zatem żeby w ten rok udało się jeszcze więcej niż w zeszłym z przyjemnością będę zaglądać ja boję się planować ... mam parę pomysłów ale ten rok będzie raczej rokiem ogarniania młodej gromadki mężczyzn choć liczę po cichutku, że może jednak ogrodowo też się coś uda podziałać