Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

nawigatorka 22:26, 02 sty 2016

Madzenka napisał(a)
Oj tak wyjątkowo słaba po Sykwestrze byłam, coś słaba głowę od zmartwień miałam...wiec wybacz mózg wroci do formy dopiero o 8:00 w pracy.

Czytalam o zmartwieniach.mam nadzieje ze teraz bedzie juz tylko lepiej
nawigatorka 08:33, 03 sty 2016

Melduje pogodowo ze u mnie najnizsza temperatura- i nadal taka jest-15,5 stopnia
beta 08:49, 03 sty 2016

i tu ambitne plany ogrodowe ...chyba zrobię sobie kawę i pomyślę nad swoimi
p.s inspiracje z rogami bardzo ciekawe ...zaintrygowało mnie to wybielanie poroży...pokażesz efekty ?
nawigatorka 09:03, 03 sty 2016

beta napisał(a)
i tu ambitne plany ogrodowe ...chyba zrobię sobie kawę i pomyślę nad swoimi
p.s inspiracje z rogami bardzo ciekawe ...zaintrygowało mnie to wybielanie poroży...pokażesz efekty ?

A zeob sobie kawe zrob chetnie poczytam
Jak beda efekty to pokaze.radzilam sie juz specjalisty i cow wiecej wiem w tym temacie.
Luki 10:48, 03 sty 2016

Piąteczka u mnie też -15 stopni chociaż nie wiem z czego tu się cieszyć jak śniegu nie ma, ale nie ma co rozpaczać jak jakieś rośliny nie są w stanie wytrzymać takich temperatur to ja im podziękuje bo w końcu to normalne mrozy jak na nasz klimat
Pomysły na wykorzystanie poroży bardzo ciekawe, ale nie ukrywam, że mnie poroże obrzydza
nawigatorka 11:10, 03 sty 2016

Luki napisał(a)
Piąteczka u mnie też -15 stopni chociaż nie wiem z czego tu się cieszyć jak śniegu nie ma, ale nie ma co rozpaczać jak jakieś rośliny nie są w stanie wytrzymać takich temperatur to ja im podziękuje bo w końcu to normalne mrozy jak na nasz klimat
Pomysły na wykorzystanie poroży bardzo ciekawe, ale nie ukrywam, że mnie poroże obrzydza

Pozoze kiedys tez nie wzbudzalo mojego zachwytu.ale jesli spojrzec na to jak na material,ktory zwierzeta same pozostawiaja w lesie to juz wydaje sie chyba sympatyczniejsze.ja patrze na to jak na tworzywo.ale rozumiem ze bizuteri z poroza nie kupisz
U mnie rosliny tez musza sobie radzic i oby daly rade
Tess 17:32, 03 sty 2016

Pokaż szmatkę-przytulankę.
nawigatorka 20:54, 03 sty 2016

Tess napisał(a)
Pokaż szmatkę-przytulankę.

Pokazuje.choc to jak.pisalam tylko szmatka z metkami: w dwoch wariantach kolorystycznych materiałowych: z minki i dresowką
nawigatorka 09:16, 04 sty 2016

O Asia nie wylogowała się ! Tu jej M
Powiem Wam wszystkim ze mam najlepsza Żonę na świecie ! Pod każdym względem jest super , uwielbiam jej zapał i zacięcie w ogrodowych projektach ich realizacjach i nie tylko ! Zawsze ma ręce zajęte robieniem czegoś wspaniałego
Dziekuje Tobie Asiu za wszystko, za to ze jesteś i nas kochasz ! Kocham Cie

Mam nadzieje ze nie obrazisz sie ze to wspiąłem w tym miejscu !
Kuba 09:20, 04 sty 2016

Witaj mężu! My też kochamy Twoją żonkę za za pomysły, rady i jej fajność

PS. Mam nadzieję że mój em mi tego nigdy nie zrobi