Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Małej Mi - sezon 2015

Ogród Małej Mi - sezon 2015

dajana 16:11, 09 sie 2015

Wskoczyłabym do twego basenu dzisiaj z ogromną ochotą. Taki wielki ,a woda czysta jak łza muminka Lubię twoją prywatę Aniu kiedy miną te diabelne upały nie zapomnij proszę o Serbach ! pomyśl jak je ode mnie odebrać i wykopać razem ze mną bo sama nie dam rady .Nie zapomnij proszę a tymczasem ciesz się wnukami i basenem Będę ci przypominać i zaglądać .Miłej niedzieli
ana_art 16:21, 09 sie 2015

Mala_Mi napisał(a)

Mój synuś właśnie skończył 30.. kiedy to minęło???
A lada dzień będzie drugi wnuś.. wygląda, że w tym tygodniu będą już dwa

To moje dwa wnuki

I sorki za prywatę.. ale to prywatny wątek Komu się nie podoba niech nie zagląda i nie czyta..

Nie wiem dlaczego mi sie umanilo że ma być dziewczynka... Uściski dla Ani i synusia
Katkak 16:59, 09 sie 2015

Muminki fajowe . Muminek będzie starszym bratem, ciekawe czy Mu się spodoba . Dobrze, że już w tym tygodniu braciszek przyjdzie na świat, bo jak sobie przypomnę jak ja się w zeszłym roku w upały turlałam... Masakra. Pamiętam to niesamowite wrażenie gdy Filip z emem odwiedzili nas w szpitalu, pierwsze co wtedy pomyślałam: to "matko, jako ten Fifi już wielki . Perspektywa się zmienia gdy na rękach trzyma się taką kruszynę i nagle mój "maleńki syniu" urósł na prawie wielkie chłopisko . Cudna ta prywata Aniu . Pozdrawiam .
17:04, 09 sie 2015
ana_art napisał(a)

Nie wiem dlaczego mi sie umanilo że ma być dziewczynka... Uściski dla Ani i synusia

prywata dobra rzecz ale o dziewczynce też pomyślałam

jezówki super ... powiększam kolekcje

podlewam tylko rabaty , bo wiekszość roślin "kalpi" z tego upału (sadzona badź przesadzna w tym roku) ...trawnik podsuszany ...nie podlewam nie koszę ..trudno.

U Sylwi dziś byłam rano ...klimatycznie ma i rzeczywiście drzewka z lupą trzeba ogladać, niczym moje netowe byliny)
agata19762 17:25, 09 sie 2015

Mala_Mi napisał(a)

To była wizyta ekspresowa.. najkrótsza ze wszystkich Ale Karolinka porobiła focie jakbyście tu siedziały co najmniej od rana do nocy.
Może drugim razem będzie dłużej

Ja nawet aparatu nie zdążyłam wyciągnąć
A może i dobrze, bo jeden fotograf zupełnie wystarczył

A to focia o poranku.. wszytko jeszcze w rosie ..

Ania cudownie z tymi trawami !!!
agata19762 17:35, 09 sie 2015

Trzymam kciuki za synową Anię...

ja też biegam i podlewam moje hektary i cieszę się z upałów !!!
nie narzekam
jeszcze trochę i zacznie się jesień...
chociaż słyszałam, że ma być wyjątkowy ciepły i piękny wrzesień ...oby

pozdrawiam całą Rodzinkę !!!
Viola 17:35, 09 sie 2015

dajana napisał(a)
Wskoczyłabym do twego basenu dzisiaj z ogromną ochotą. Taki wielki ,a woda czysta jak łza muminka Lubię twoją prywatę Aniu kiedy miną te diabelne upały nie zapomnij proszę o Serbach ! pomyśl jak je ode mnie odebrać i wykopać razem ze mną bo sama nie dam rady .Nie zapomnij proszę a tymczasem ciesz się wnukami i basenem Będę ci przypominać i zaglądać .Miłej niedzieli

Już Was widzę, laski, jak z Serbami będziecie walczyć Szkoda, że ja tak daleko, pomogłabym
JulkAd 18:28, 09 sie 2015

Mala_Mi napisał(a)

To moje dwa wnuki

I sorki za prywatę.. ale to prywatny wątek Komu się nie podoba niech nie zagląda i nie czyta..

Ale za to jaki radosny ten Twój prywatny wątek...wąs rozbrajający...czyli w tym tygodniu już będą 2 Muminki?...aż ciekawa jestem jakie przezwisko drugiemu wnusiowi, szykujesz?

Buziaki Aniu
elzbieta_g 20:38, 09 sie 2015

Mala_Mi napisał(a)

To moje dwa wnuki

uwielbiam twój ogród i twoją prywatę
zaczynam właśnie urlop i bardzo cieszę się z upalnej pogody , koffam ciepełko ale suszy w ogrodzie już nie za bardzo
Madzenka 20:42, 09 sie 2015

Spowolnienie piszesz. Mi się to spowolnienie podoba, biegam w stroju, mocze sie w wodzie, podaję zimne napoje i nic nie robie. Wypoczęłam w ten weekend jak na urlopie

Pozdrowienia dla dwóch wnucząt, synowej i jubilata syna! I oczywiście dla rodziców :