Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Małej Mi - sezon 2015

Ogród Małej Mi - sezon 2015

nawigatorka 23:33, 10 sie 2015

Mala_Mi napisał(a)

Mówiłam że :
- są podobni i to bardzo (hmmmm któy Pan był tu i tam)
- werbena moja ( od Danusi) nie do zdarcia

I Muminek też nie do zdarcia .. wysępiony lód od Dziadzia.. pychotka.. i wąsy jak u Dziadzia Leże i kwiczę ze śmiechu na ten widok

i na drugim planie drugi wnusio
Mala_Mi 23:35, 10 sie 2015

Madzenka napisał(a)
Spowolnienie piszesz. Mi się to spowolnienie podoba, biegam w stroju, mocze sie w wodzie, podaję zimne napoje i nic nie robie. Wypoczęłam w ten weekend jak na urlopie

Pozdrowienia dla dwóch wnucząt, synowej i jubilata syna! I oczywiście dla rodziców :

Dziękujemy....
Spowolnienie czysto teoretyczne... czasu brak

Edit.. i pamiątka po telewizji. ha ha ha. ale telewizji u mnie nikt nie ogląda .... jakie to fajne

sylwia_slomc... 23:35, 10 sie 2015

No to czekamy razem z wami na drugiego Muminka Macham bo tylko na tyle starcza mi dziś siły po wczorajszym i dzisiejszym lataniu z konewką, ale już prawie wszystko podlane tylko jak deszcz nie spadnie to pojutrze trza zacząć od nowa
Mala_Mi 23:38, 10 sie 2015

nawigatorka napisał(a)

i na drugim planie drugi wnusio

Tak .... drugi Muminek.. chciał pokazać sie na forum ale sie rozmyślił...
Mala_Mi 23:39, 10 sie 2015

sylwia_slomczewska napisał(a)
No to czekamy razem z wami na drugiego Muminka Macham bo tylko na tyle starcza mi dziś siły po wczorajszym i dzisiejszym lataniu z konewką, ale już prawie wszystko podlane tylko jak deszcz nie spadnie to pojutrze trza zacząć od nowa

Ja ograniczam podlewanie do stwierdzenia.. to trzeba, to trzeba, to trzeba, to trzeba.. na więcej sił brak..

Nawet na fotki sił brak..

Mala_Mi 23:40, 10 sie 2015

elzbieta_g napisał(a)

uwielbiam twój ogród i twoją prywatę
zaczynam właśnie urlop i bardzo cieszę się z upalnej pogody , koffam ciepełko ale suszy w ogrodzie już nie za bardzo

Chyba jak każdy

Ale ja ciepełko kocham Mi upały nie przeszkadzają.. tylko to podlewanie wnerwia..
Mala_Mi 23:42, 10 sie 2015

JulkAd napisał(a)

Ale za to jaki radosny ten Twój prywatny wątek...wąs rozbrajający...czyli w tym tygodniu już będą 2 Muminki?...aż ciekawa jestem jakie przezwisko drugiemu wnusiowi, szykujesz?

Buziaki Aniu

Teoretycznie w tym tygodniu .. szpitalujemy..ale .. chyba jeszcze nei pora

Przezwisko się pojawi jak sie pojawi... i oby taki był jak starszy brat Jakoś przeżyje te wulkany energii
ana_art 23:53, 10 sie 2015

Aniu zdecydowanie dobra róznica u mnie małe chłopaki razem się bawią, a Maciek 'starszy brat' to jak ojciec nie brat w tej chwili
Pamiętam jak miałam praktyki w żłobku i był tam chłopiec o imieniu Pawełek, rodzice rano go przyprowadzali, siadał na ławeczce w kąciku i siedział sobie, zjadł jak się go nakarmiło, usnął jak położyło... Mówiłam wtedy Panie Boże nie pokaraj mnie takim 'Pawełkiem' bo szlak mnie trafi i moje prośby zostały wysłuchane
kciukasy!
Mala_Mi 23:55, 10 sie 2015

ana_art napisał(a)
Aniu zdecydowanie dobra róznica u mnie małe chłopaki razem się bawią, a Maciek 'starszy brat' to jak ojciec nie brat w tej chwili
Pamiętam jak miałam praktyki w żłobku i był tam chłopiec o imieniu Pawełek, rodzice rano go przyprowadzali, siadał na ławeczce w kąciku i siedział sobie, zjadł jak się go nakarmiło, usnął jak położyło... Mówiłam wtedy Panie Boże nie pokaraj mnie takim 'Pawełkiem' bo szlak mnie trafi i moje prośby zostały wysłuchane
kciukasy!

Dobranoc. Resztę oczytałam, ale odpoweim jak będzie lepsza godzina . A i fotki się skończyły

JulkAd 23:59, 10 sie 2015

Mala_Mi napisał(a)

Teoretycznie w tym tygodniu .. szpitalujemy..ale .. chyba jeszcze nei pora

Przezwisko się pojawi jak sie pojawi... i oby taki był jak starszy brat Jakoś przeżyje te wulkany energii

Za dobrze młodemu w mamy brzuszku, wie że tu upały go czekają.... mój Kuba, zresztą Olga też mieli (mają nadal) nie jedno przezwisko.... ale do ich tworzenia talent ma mój M

...nie widać po Twoim ogrodzie,że podlewasz tylko wybiórczo, cały zachwyca jakby suszy nie było. Buziaki