Ja zawsze się spożnię, a u ciebie tyle nowości

Ode mnie również przyjmij Aniu gratulacje! babcia z mgr to wzór dla wnuków Kiedyś im pokażesz ten doping Zdjęcia i chwile bezcenne Mądrze wypoczywasz a jakie cudne widoki I ja dzisiaj byłam w górach Posłuchałam twych okrutnych rad,nie miałam wyjścia, moja Moli dostała cieczkę . Pojechałam 200km az za Gorlice z psem Nie miał kto zrobic zdjęć ,a szkoda bo wejscie psa do samochodu było tak komiczne że mój m połowę drogi się śmiał.Widział ktoś psa w damskim staniku?hi To była jedyna rzecz która na niego pasowała i pozwolił sobie ubrać.Był całą drogę taki grzeczny, nie spodziewalam się takiej jego reakcji na jazdę. Leżał mi na kolanach wpatrzony we nie jak w obrazek No uryczałam sie strasznie, ale nie będę się na ten temat rozpisywać.Wszystko jest w porządku oprócz jednej rzeczy która mnie niepokoi Ten pan nie ma Owczarka Pony, lecz owczarka Jużaka To agresywny pies ,a mój łagodny jak baranek Nie wiem czy uda mu się złagodzić ją w stosunku do mojego Jestem w kontakcie, jakby się nie udało to go zabiorę.Tyle u mnie Aniu .Miłego weekendu