Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Małej Mi - sezon 2015

Ogród Małej Mi - sezon 2015

21:36, 19 gru 2015
T. oczy wytrzeszczył ..i mówi...gdzie?...Chopok? .....już się pakuje...ale jak sam sztuczny śnieg to kiszka ciut

u nas wiosna dziś 10st było ...nie te święta idą
sylwia_slomc... 21:46, 19 gru 2015

Ania to tym bardziej gratuluję i podziwiam za upór i za odwagę .....widoki cudne ......Ania w chmurach czyli masz skrzydła
yolka 22:21, 19 gru 2015

Wrażeń ciąg dalszy niesamowite widoki
dajana 22:25, 19 gru 2015

dajana 22:25, 19 gru 2015

Ja zawsze się spożnię, a u ciebie tyle nowości Ode mnie również przyjmij Aniu gratulacje! babcia z mgr to wzór dla wnuków Kiedyś im pokażesz ten doping Zdjęcia i chwile bezcenne Mądrze wypoczywasz a jakie cudne widoki I ja dzisiaj byłam w górach Posłuchałam twych okrutnych rad,nie miałam wyjścia, moja Moli dostała cieczkę . Pojechałam 200km az za Gorlice z psem Nie miał kto zrobic zdjęć ,a szkoda bo wejscie psa do samochodu było tak komiczne że mój m połowę drogi się śmiał.Widział ktoś psa w damskim staniku?hi To była jedyna rzecz która na niego pasowała i pozwolił sobie ubrać.Był całą drogę taki grzeczny, nie spodziewalam się takiej jego reakcji na jazdę. Leżał mi na kolanach wpatrzony we nie jak w obrazek No uryczałam sie strasznie, ale nie będę się na ten temat rozpisywać.Wszystko jest w porządku oprócz jednej rzeczy która mnie niepokoi Ten pan nie ma Owczarka Pony, lecz owczarka Jużaka To agresywny pies ,a mój łagodny jak baranek Nie wiem czy uda mu się złagodzić ją w stosunku do mojego Jestem w kontakcie, jakby się nie udało to go zabiorę.Tyle u mnie Aniu .Miłego weekendu
malgorzata_s... 22:44, 19 gru 2015

Ania teraz bujasz w obłokach? Należy Ci się Buziam
AsiaK_Z 08:44, 20 gru 2015

Aniu, gratuluje!!!! Wiem co przeżywałas, bo ja te nerwy miałam w lipcu. Od tego czasu nastał przecudowny czas, który można przeznaczyć na to co się lubi. A nie tylko nauka, zaliczenia, egzaminy...bleee
Ściskam bardzo mocno i jeszcze raz gratuluję
Katkak 13:43, 20 gru 2015

Ania czy ciemierniki mogą się rozmnażać nie tylko przez wysiew, ale od korzeni, czy jak? Zerknij do mnie jak możesz, bo coś mi koło ciemiernika właśnie wychodzi i nie wiem co to. W dotyku jest takie dość twarde. Na bank nic tam nie sadziłam, a ten ciemiernik nie kwitł, więc rozsiać się nie mógł. Może Ty rozgryziesz co to może być .
Sebek 13:56, 20 gru 2015

Widoki mega... Aż zachciało mi się włożyć betonowe buty i jechać na szu szu
kasiek 16:28, 20 gru 2015

Widoki nieziemskie ale cosik mało tego śnieg? Czyżby i tu zima ledwo ciągła? Kurcze, gdzie my na narty niedługo jeździć będziemy?!