Tą zapomnianą posadziłam w ogrodzie i zobaczymy czy się ukorzeni.. ukorzeniam dla Ciebie, w wolnej chwili naprodukuję ci kolejnych sadzonek i gdzieś poutykam, chyba, że masz miejsce u siebie to ci podeśle. Tylko będziesz musiała pilnować podlewania puki się nie ukorzeni. A potem to ich nic nie ruszy. Pancerna roślina.
A to borówka kamczacka, bo chyba Ty ją sobie kupiłaś. Już kwitnie i owocuje wcześnie (za to ja najbardziej lubię). W smaku jest taka sobie, owoce cierpkie.
Za to przemrożona i dodana do pierogów zimą jest FANTASTYCZNA. Pierogi miód w gębie Z amerykańskiej nawet się nie umywają do kamczackiej. Pychota.
Na dodatek przy powyższych wygłupach wyrwał mi klawisz TAB z laptopa i mam problem, bo muszę całą klawiaturę wymienić na nową. W koszty wpadłam przez niego bo laptop służbowy.
Nie ma sprawy, zasadzę gdzie się da, ale do jesieni pasuje je wtedy u mnie potrzymać.
Fotki sprzed chwili, już ciemno się zrobiło.. jakość fatalna.
To moja stara runianka.
A to moje próby ukorzeniania z jesieni 2013 W półtora roku jest zwarta kępa. Jakbym przycinała w celu rozkrzewienia, to byłaby już dywanem. Ale rośnie w krzakach i ma na celu walkę z chwastami