Ensata napisał(a) makulkowa jak ma być tylko kawa, to proszę, co robić. Ale mam też nalewki.
Magda70 ale ja też spłacałam kredyt, we frankach do tego. Wypieram ile nadpłaciłam. na szczescie ziemia poszła parę razy w górę.
Ja bym teraz nie budowała, ew jakąś dziuplę, bo jak nam zaraz dowalą podatek kastralny, to się nie pozbieramy. Dobrze, ze ja mam 3 dzieci, bo Ci od jedynaków tez pewnie coś zaraz zapłacą Terlikowski już na doradcę się wpasuje. Najgorsze ze durna PO wniosków nie wwyciagneła, zwaliła winę na Myśliwego i pzegrają na jesień, to najgorszy scenariusz.
Magda ja poglądów sie nie wstydzę. Jestem za związkami partnerskimi, in vitro i pigułka dla 15 latek. Za aborcją w wyjątkowych okolicznościach też i możliwością zawierania ślubu przez osoby tej samej płci Wolę oficjalnie uprzedzić, bo ktoś ma możliwość zrezygnowania np z werbeny od Czarownicy po co ma się brzydzić pozniej, zerkając na
Pszczelarnia Stodoły tez mnie sie bardzo, maja nieprzemijajacy urok
Kochana, ja też się nie wstydzę...i myślę dokładnie tak jak Ty.
Werbeny od Ciebie nie chcę ale z innego powodu
Domek na emeryturę tez mi sie taki marzy...myślę by na razie wlasnie coś takiego ale mniejszego letniskowego postawić...myslę...szukam...może sie uda.