Mała Mi Dziękuję za pustelnika, Marta Tusiawka miała rację. Teraz muszę go tylko nabyć. Marzena Pościel zmieniona, pachnąca, czeka.
Przyjrzyj się, bo u mnie dosłownie po 4 kropki małe. Łącznie z Chopinem, Bonicą
Nie prowokuj , ma siostrę w Szczecinei,wpadnę w wakcje na obiad do siostry a do Ciebie na ciacho I nie ma to tamto Zapraszam do stolycy Dolnego Sląska
to moze lepiej nie
Malgosik, ale do woli dyskutujcie, nie przeszkadza mi, dopóki nikt nikogo nie obraża i nie wyzywa. Tolerancja, dobra rzecz, ale...to działa w dwie strony, nie mozesz oczekiwac tolerancji dla swoich poglądów jak nie masz ich dla cudzych, dla odmienności, a tak działa PIS. Jedyna, słuszna opcja. A dla mnie nie ma znaczenia, czy jestes jehowym, katolikiem, protestantem itd. Gdzie te symbole religijne w klasach? jakoś nie zauważyłam, a krzyż wielkości 1m i owszem. Ok, nie ma co brnąć dalej, ale chciałam na szybko wytłumaczyć, dlaczego nie mozna oczekiwac tolerancji, bo nie każdy chce nadstawiać drugi policzek. A wracając do tematu, kupiłam 4 odmiany kopytnika, yuhuuuu i robię ścieżkę Magda70 Jest radość
A ja chciałam podjazd i co?
''' jezuuuu jaka ty szybka jesteś!! U mnie to nawet nie widzialam aby gdzieś go sprzedawali ...