Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » "W kolorze blue"

"W kolorze blue"

siakowa 10:00, 31 mar 2015

lojalna_ napisał(a)
Dopracuj bo golebie lubia brudzic......

Fsjnie Ci przyszło fotki by sie prosiły az .......

No wypadałoby fotki wrzucic...zwłaszcza że pewnie nago po ogrodzie nie bedziesz musiał biegac bo pewnie na dworzy ich nie trzymasz co?
zawitka 10:18, 31 mar 2015

Jak ogarniesz gołębie podziel się bo mam to samo I nie wiem co z tym zrobić I jak byś mogła u mnie byłoby cudownie Pozdrawiam I czekam na fotki bo tu klawe zwierzaki są
Ensata 10:30, 31 mar 2015

Trzeba ciepłe barchany z szafy wyciągać. Nadaję z łóżka chora i zła! Byłam całkiem zadowolona ze swojego ogrodu. Ba, według mojej skromnej opinii wkroczyłam na kolejny level ogrodowy, moje zadowolenie zniknęło w trzy sekundy po wątku Danusi z metamorfozami. Plus za oknem TAK
Ensata 10:32, 31 mar 2015

zawitka napisał(a)
Jak ogarniesz gołębie podziel się bo mam to samo I nie wiem co z tym zrobić I jak byś mogła u mnie byłoby cudownie Pozdrawiam I czekam na fotki bo tu klawe zwierzaki są
Zawitko, na razie zostawiłam powiadomienia tylko na stronie, z rozsądku. Jak w czasie pracy przychodziło powiadomienie, to oko mi samo zerkało. Teraz muszę się wdrapać na stronę i wtedy czytam
Ensata 10:34, 31 mar 2015

siakowa napisał(a)

No wypadałoby fotki wrzucic...zwłaszcza że pewnie nago po ogrodzie nie bedziesz musiał biegac bo pewnie na dworzy ich nie trzymasz co?
Na razie mam przy domu, ale nie wiem co z nimi zroobić. Zdurniałam. Jutro jadę z osobistym małżonkiem do spa wracam na święta i co?Trzymać je w garażu? za ciepło, przed domem?
Ensata 10:36, 31 mar 2015

Margo napisał(a)
Mam to samo, nie nadążam z czytaniem.
Chciałabym wiecej wątków śledzić, ale na razie nie ma na to szans
Jak opracujesz jakoś technikę to podziel się szczegółami
Podzielę, ale tu są same gaduły bez umiaru!!! Liczę że jak będzie sezon, to będą siedziały w ogrodzie a nie przy kompie
siakowa 10:39, 31 mar 2015

Ensata napisał(a)
Podzielę, ale tu są same gaduły bez umiaru!!! Liczę że jak będzie sezon, to będą siedziały w ogrodzie a nie przy kompie

sie zdziwisz wtedy jeszcze dojdą zdjecia i tematy ogrodowe do tych pogaduch

a w sprawie clematisów...nie pomogem bom zielona
ewakatowice 13:39, 31 mar 2015

Ensata napisał(a)
Na razie mam przy domu, ale nie wiem co z nimi zroobić. Zdurniałam. Jutro jadę z osobistym małżonkiem do spa wracam na święta i co?Trzymać je w garażu? za ciepło, przed domem?

Co zrobić, hmm …

Co zrobić, hmm …

Po pierwsze nie brać tych barchanowych gaci do SPA …,
Po drugie to wykop dziurę i zadołuj powojniki,
Po trzecie nie zapomnij ziemi wyciągnąć spod pazurów jak do MIASTA jedzieta ,
Po czwarte nie nadepnąć masażysty w szpilach,
Po piąte nauczyć się numeru polisy jakby tak w drzwi szklane okazały się niewidzialne
malkul 13:51, 31 mar 2015

Ensata napisał(a)

tez po cichu an to liczę

bo nadążyć nie idzie
malkul 13:52, 31 mar 2015

Ensata napisał(a)
Danusia poleciła mi krwistego wrzośca do mojej skimii, pognałam klikac zamówienie i nigdzie nie ma Nawet Wolski nie ma, co jest

strasznei szybko działasz. szok normalnie, daj sobie choc minutkę na zastanowinie, bo przeca ogrodu z gumy nie masz