Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » "W kolorze blue"

"W kolorze blue"

siakowa 20:41, 05 wrz 2015

A ja Twoja werbene posadziłam dziś przy oknie coby mi zaglądał do jadalni
Ensata 21:29, 05 wrz 2015

Koko, daj wpołowie drogi, na graby formowane chociaz sobie popatrzymy z daleka. Miejscówka niezła, żeby nam tylko w zimie w palenisku pozwoliła napalić.

Za Werbene nic, chyba nawet dziękuje nie było Ale moze dlatego, ze zabierał, ten co sadził

Jola, teraz to ja ja tylko wino, ew wódkę mogę, co chcesz? Mam tez kanapeczkę z figą, plesniowym i miodem rozmarynowym? ew z szynką parmeńską

Siakowa, Jazzy, Eeeeeeee-tam, dajcie kieliszki

Juzia, jakie tanie?
amelia_b 21:36, 05 wrz 2015

Ensata napisał(a)
Koko, daj wpołowie drogi, na graby formowane chociaz sobie popatrzymy z daleka. Miejscówka niezła, żeby nam tylko w zimie w palenisku pozwoliła napalić.

Za Werbene nic, chyba nawet dziękuje nie było Ale moze dlatego, ze zabierał, ten co sadził

Jola, teraz to ja ja tylko wino, ew wódkę mogę, co chcesz? Mam tez kanapeczkę z figą, plesniowym i miodem rozmarynowym? ew z szynką parmeńską

Siakowa, Jazzy, Eeeeeeee-tam, dajcie kieliszki

Juzia, jakie tanie?

to ja mogę dorzucić sałatkę z granatem, gruszka karmelizowaną i pleśniowym z dresingiem na bazie z soku malinowego, co? się mogę wprosić?
leon60 21:48, 05 wrz 2015

Wbijajcie palenisko Wasze a jeszcze ściany wełną wyłożę co by nie ciągnęło po skarpetkach i dam ciepłe kocyki
nicol21 22:33, 05 wrz 2015

Działałaś na rabatce już coś?
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
Madzenka 22:58, 05 wrz 2015

Profilaktycznie cebule zamawiam do pracy aby M przez przypadek faktury nie przechwycił....
Kasya 22:59, 05 wrz 2015

Madzenka napisał(a)
Profilaktycznie cebule zamawiam do pracy aby M przez przypadek faktury nie przechwycił....

a forum nie czyta ? czy tez profilaktycznie piszesz o tym w nie swoim wątku ?
siakowa 23:04, 05 wrz 2015

Kasya napisał(a)

a forum nie czyta ? czy tez profilaktycznie piszesz o tym w nie swoim wątku ?

Hahahahahahahahaha
06:48, 06 wrz 2015
Madzenka napisał(a)

w bagażniku upchniesz?
Ensata 10:14, 06 wrz 2015

O, Amelia, sałatka się przyda, pysznie sie zapowiada

Ja za cebulę płacę z góry, zeby przypadkiem kurier sobie nie zawinszował przy M kasy, pozniej chowam te cebule po garazu, koszykach, na wierzchu zostawiam 3 opakowania z Auchone Wczoraj M zagadał, ja sobie takich prezentów nie robię, na co ja zdziwiona, sobie?, NAM kochabie robię, NAM

Nicol, na razie akacja z wywożeniem roślin jest, plus syn nawiózł mi ziemi pod mur, gdzie dam hortensje i gracki wzdłuż.

Wymiana dóbr u mnie w najlepsze. M, tylko słucha, a ta za wino, a tamta...moze rybę chcesz, mam żabnicę dawaj, za zabnice dokladam bonicę