Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » "W kolorze blue"

"W kolorze blue"

leon60 07:27, 24 wrz 2015

mnie ciekawią miejscówki na buki pokażesz ?
07:50, 24 wrz 2015
Rench napisał(a)
Ależ się naciofałam
Co to za matrona,że aż na tyle sadzonek ją dzieliłaś,nie doczytałam
I masz minus,jak rolka papieru toaletowego,bo przewaliłam co najmniej 15 stron,nie wspominając o ilości postów i róż nie pokazujesz.
Gdzie ta seria Parfuma
Przymierzam się do rewolucji różanych na jesień,wywalam te wszystkie kupowane okazyjnie na bazarkach i chce je zastąpić terminatorkami,ale ty nawet jedną focią np. Christiany nie okrasiłaś swojego wątku

róże chyba wydała ...gdzieś mi się o uszy obiło.

Ensty ile rózyczek ci zostało? i jakie?
magnolia 08:25, 24 wrz 2015

jazzy napisał(a)
Jenyyy! Te matrony w stipach!!! Szczytuję
Jak ześ te rozchodniki dzieliła? Zrób foto-relację Może być telefonem

to akurat bardzo wdzięczne zajęcie- ja moje Matrony mam ze skwerka przy pracy. łamiesz gałązkę, wsadzasz do ziemi,podlewasz, po 2-3 tygodniach jest sadzonką. Jedna gałązkę możesz podzielić na kilka części- będzie kilka sadzonek.
Teraz tylko jedno jest ryzyko- że przyjdzie przymrozek i zmrozi pęd zanim ten puści korzonki. Dlatego może lepiej teraz w doniczce w jakimś zacisznym miejscu
Ensata 09:33, 24 wrz 2015

magnolia napisał(a)
ale pojechałaś! pięknie wyszło!
Nie dziwię się że masz dość, ale za to za rok będzie cudnie!

Foty super, rób, rób, rób koniecznie!

Przy oczkowej masz turzyce cieniste jak pisałaś- one mają różne wysokości, czy mi się wydaje?
Magnolio-BystreOko, tak mają różną wysokość, ponieważ ostatnią partię dostałam większą, wyrwaną z korzeniami z ziemi i włożoną luzem do reklamówki.

Renia, Perfumy wszystkie są w lawendzie i za ostrokrzewem. Fot być może już nie robiłam, bo byłam w ferworze walki, ew na wyjezdzie. No i ...Perfumę niestety przesadzałam z pąkami, które musiałam ściąć:_(
Ensata 09:39, 24 wrz 2015

eee_taam napisał(a)

róże chyba wydała ...gdzieś mi się o uszy obiło.

Ensty ile rózyczek ci zostało? i jakie?
Została mi cała Perfuma, bez bordowej, aspirynki, ascot, będzie, MW. Na ścianie domu, Barock, Kopciuszek, New Dawn. Chopin na pniu i Marzenie Ogrodnika

AA, Magnolia, moze Ty pytasz o turzycę Greya, że różna wysokośc, bo mam?

Jazzy, nie szczytuj tak po nocy przy kompie, bo maz, Ci odetnie
Matronę kupiłam wielką na allegro, pokazywałam Ci linka. Wyciagnełam z donicy, załozyłam crocsa, w garsc szpadel i ze szpadlem wskoczyłam na nią. Zrobił sie kawałek, na ten kaweł hyc i tak z każdą częścią, aż miałam 23

Ola, buki będą w oczkowej, jakby na początku i koncu
Ensata 09:40, 24 wrz 2015

nawigatorka napisał(a)

A ja myslalam ze tylko ja slepa jestem i ograniczona
Jakieś takie złoślwie jestescie koleżanki
Ensata 09:43, 24 wrz 2015

Filemon24 napisał(a)
Podejrzewam że gdyby nie ogrodowisko to byś była zadowolona z ogrodu a tak musiałaś przerabiać
ale moim zdaniem wyszło lepiej niż było
Filemon, jestem ostatnią osobą, którą może ktoś/coś zmusić do wysiłku fizycznego jak nie jestem przekonana. Zmieniona miała być oczkowa i tu niewątpliwie wpływ miało O, reszta długo mnie się podobało, tzn, do momentu o którym pisałam. Zreszta to bez znaczenia, bo jest zwyczajnie łądniej i wygodniej mi teraz pielegnować rosliny
Ensata 09:44, 24 wrz 2015

Magda, moj w słoncu tez dychał, ale był duzo mniejszy. Teraz wszystkie mają czarne kuleczki
lindsay80 10:05, 24 wrz 2015

Gosia, jaka sesleria najładniej będzie wyglądać między Bagatelle?
Muszę chyba hosty podmienić na seslerię właśnie...
Ensata 10:07, 24 wrz 2015

Karola. rybka, ja kompletny laik trawkowy jestem. Wiem, że jesienna jest ok do róż, a skalna za niska, ot tyle mojej wiedzy. Zapytaj Magnolię ona wie dużo o seslerii