Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Malutki pod lasem

Malutki pod lasem

AnnaCh 22:25, 20 lut 2016

Martuś, jak utnę kolejne, to część też faktycznie wsadzę do wody

Dominika, u mnie na razie sucho, ale jutro ma lać cały dzień.

Kasiu
, kapelusze faktycznie gustowne Jet to jakieś rozwiązanie, ale ja wsadziłam kilka patyczków do jednej doniczki.

Iwonka, ja już nie mogłam się doczekać i ucięłam po jednym z każdej mojej hortki: limki, vanilki i anabelki Z resztą też dalej czekam, chyba do marca

Krysiu,
byłam na tym wątku nie raz Nawet podręcznik spisany od Bozgi mam
olga80 11:50, 21 lut 2016

Ja jeszcze też nie cięłam hortek, myślę,że jeszcze czas, chociaż jedną mam już przyciętą przez mojego psa
Gardener27 11:53, 21 lut 2016

Tak się właśnie zastanawiam kiedy ja w tamtym roku ciąłem swoje bukietowe ? Chyba był to marzec dopiero Jeszcze mam czas
tulucy 11:58, 21 lut 2016

Witaj
Będę zaglądać - też nas zalewało, raz solidnie, i z drogi i od sąsiadów, ale to była ulewa stulecia (zalało wtedy Trasę Toruńską w Warszawie), a tak to mamy tylko w gorszych chwilach trawnikopodobną gąbkę
AnnaCh 12:02, 21 lut 2016

Tereniu, ja tak po jednym patyczku z każdej wzięłam, bo już nie mogłam się powstrzymać. Wiesz jak to jest jak się na coś czeka pierwszy raz. Jak dziecko A żeby i wilk był syty i owca cała, to po jednym patyczku tylko wzięłam, reszta czeka do marca

Przemek,
ja resztę też poobcinam dopiero w marcu, jak będą kwitły forsycje
AnnaCh 12:04, 21 lut 2016

tulucy napisał(a)
Witaj
Będę zaglądać - też nas zalewało, raz solidnie, i z drogi i od sąsiadów, ale to była ulewa stulecia (zalało wtedy Trasę Toruńską w Warszawie), a tak to mamy tylko w gorszych chwilach trawnikopodobną gąbkę
Cześć Lucy Łucjo, Lucynko?
U nas już jest lepiej, sporo ziemi nasypaliśmy na działkę. Ma sam rozwoził, a było to kilka Kamazów. Jeszcze od frontu w przedogródku mam dziurę, ale jak już jest ogrodzenie, to woda z ulicy nie spływa przynajmniej. Mam zamiar się z tym w tym roku uporać
Agatek 12:49, 21 lut 2016

Ja czytałam w artykule Danusi, że teraz za wcześnie na cięcie
tulucy 15:38, 21 lut 2016

Łucja się kłania

My nie możemy teoretycznie się podnieść, bo gmina nie pozwala, a praktycznie, bo chyba byśmy musieli zasypać okna w piwnicy

Agatek 16:19, 21 lut 2016

Lucy a może jakiś drenaż trzeba zrobić?
Jana 19:23, 21 lut 2016

Bożenka z tego co pamiętam pisała, że ciąć hortki dopiero gdy będa kwitły krokusy u mnie wczoraj był śnieg to i nie dało się uciąć hortensje, ale rozumiem, że ręka się sama wyrywa...sama tak mam ja kupiłam wczoraj ukorzeniacz, spróbuję obsypać jak je będę ciąć i włożę do ziemi zaszkodzi?