Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Malutki pod lasem

Malutki pod lasem

AgataP 09:08, 10 kwi 2025

Ania, aż się zalogowałam by napisać, że zmiany kolosalne. Wszystko pasuje do siebie. Pięknie.
Eupraksja 09:04, 30 kwi 2025

Bardzo przyzwoici tacy sąsiedzi, którzy się nie wprowadzają i dają czas na wyrośnięcie roślin ☺️ Widzę że energiczna z Ciebie istota, która lubi zmiany. I jest wokół Ciebie coraz piękniej ☺️
Patrycja_KG_Lu 11:14, 30 kwi 2025

AnnaCh napisał(a)

P.S.: Panowie od remontu czasem na moje pomysły dziwnie patrzyli, ale robili co chciałam. Pewnego dnia przyniosłam im moje szklane klosze i poprosiłam o zalanie ich ładne betonem - mina bezcenna

Te kule świetnie wyszły. Po czym te klosze miałaś? Jakieś żyrandole? Rozbiłaś je potem? Posmarowałaś albo wyłożyłaś przed wylaniem czymś od środka?
AnnaCh 15:46, 12 maj 2025

Agata, no miło, że moje pojawienie się sprowokowało Twoje

Ewa, dziękuję bardzo Fakt, energii mi nigdy nie brakowało, ostatnio trochę mnie przystopowało dużo spraw, ale jeszcze chwilę mam nadzieję i wrócę do dawnego trybu życia.

Patrycja, tak to kule ze starych żyrandoli, część gdzieś mi tata zdobył na jakimś targu, żałuję bardzo, bo miałam jeszcze jedną, taką największą, ale potłukłam Niczym nie były smarowane, po prostu zalane betonem, stały dość długo, chyba z miesiąc, co jakiś czas polewałam wodą, potem młotkiem potłukłam klosze i wyszły kule Królową betonów na Ogrodowisku była Polinka, niestety chyba jej wątki uśpione.

A ogólnie, to chciałam tylko powiedzieć jeszcze, że jestem trochę ponad trzy tygodnie po mojej operacji na oczy, jeszcze się wszystko stabilizuje, dużo kropli nawilżających używam, ale wróciłam w zeszłym tygodniu już do pracy zawodowej, chodzę i czytam bez okularów, chyba jest ok, zobaczymy po kontroli Ciężkich rzeczy nadal nie podnoszę i nie pracuję z głową w dół. Jeszcze trochę do powrotu do pełnej sprawności.
Juzia 09:17, 13 maj 2025

Noooo..... ogród ładnie dojrzał!
Pięknie się prezentuje

Szklarenka mi weszła w oko Z czego to?
mirkaka 09:26, 13 maj 2025

AnnaCh napisał(a)
Agata, no miło, że moje pojawienie się sprowokowało Twoje

Ewa, dziękuję bardzo Fakt, energii mi nigdy nie brakowało, ostatnio trochę mnie przystopowało dużo spraw, ale jeszcze chwilę mam nadzieję i wrócę do dawnego trybu życia.

Patrycja, tak to kule ze starych żyrandoli, część gdzieś mi tata zdobył na jakimś targu, żałuję bardzo, bo miałam jeszcze jedną, taką największą, ale potłukłam Niczym nie były smarowane, po prostu zalane betonem, stały dość długo, chyba z miesiąc, co jakiś czas polewałam wodą, potem młotkiem potłukłam klosze i wyszły kule Królową betonów na Ogrodowisku była Polinka, niestety chyba jej wątki uśpione.

A ogólnie, to chciałam tylko powiedzieć jeszcze, że jestem trochę ponad trzy tygodnie po mojej operacji na oczy, jeszcze się wszystko stabilizuje, dużo kropli nawilżających używam, ale wróciłam w zeszłym tygodniu już do pracy zawodowej, chodzę i czytam bez okularów, chyba jest ok, zobaczymy po kontroli Ciężkich rzeczy nadal nie podnoszę i nie pracuję z głową w dół. Jeszcze trochę do powrotu do pełnej sprawności.

fajny pomysł z kulami, wyglądają ciekawie
Szklarenka i mnie weszła w oko, jaka duża? Już tam masz coś posadzone?
Kukliki piękne, ja też od jakiegoś czasu zachwycam się tymi kwiatami

Zdrowia życzę, niech się oczka zagoją porządnie
Eupraksja 19:41, 15 maj 2025

AnnaCh napisał(a)
Ciężkich rzeczy nadal nie podnoszę i nie pracuję z głową w dół. Jeszcze trochę do powrotu do pełnej sprawności.

Oj, to w ogrodzie nie podziałasz... Dobrze że masz już tak pięknie, że wystarczy spacerować i podziwiać Kukliki cudowne!!