Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Malutki pod lasem

Malutki pod lasem

patrycja 11:23, 09 kwi 2017

Anka w tulipankach co za piękność?
AnnaCh 20:41, 09 kwi 2017

Martuś, te kupowałam w Janinie, to jakieś Latifolium, czy jakoś tak Listki mają jak tulipany, fajne są

Kamila, czekam na nie

Monika
, dziękuję

Anula, u mnie z ubiegłorocznych też w większości liście niestety. Może je w tym roku wykopię i wysuszę, będzie zabawa, ale może zakwitną

Asia,
zwykłych nie mam, to się nie wypowiadam

Patrycja,
chodzi o te rudawe kulki? To tuje Golden tuffet
AnnaCh 20:47, 09 kwi 2017

Spędziłam dziś uroczy dzień z Jasiem u Karoli Dziewczyny łódzkie dopisały, a Karola jako perfekcyjna pani domu przebiła wszystkich. Wesele nam urządziła, jedzenia nie do przejedzenia, atmosfera super, dziękuję bardzo
RóżAnka, dobrze, że wzięłaś Tatiankę, Jasio miał starszą opiekunkę

No i sobie narobiłam, a właściwie to przez Renię, bo na ostatnim spotkaniu rzuciła mi pomysł, żebym wzdłuż chodnika do domu posadziła kulki bukszpanowe, zamiast żurawek, tawułek i berberysów, które tam mam. No to przywiozłam 10 kulek od Karoli i teraz żeby je wsadzić muszę wysadzić to co tam jest Znacie nie? O ile żurawki to nie problem, upchnie się gdzieś, tak z tawułkami i berberysami kompletnie nie wiem co i chyba w doniczkach znowu wylądują Na berberysy mam plan, że będą kulkami z kulkami cisowymi przy Pissardi, jak ją wsadzę, bo od roku rezyduje w doniczce Masakra jakaś normalnie, jutro po pracy tyram
kaz742011 20:51, 09 kwi 2017

Skąd ja to znam. Jak nie wysadzisz to nie posadzisz . Ja jutro też sadzę, na szczęście obyło się bez eksmisji,bo miejsce świeżo przygotowane.
anbu 21:13, 09 kwi 2017

AnnaCh napisał(a)

No i sobie narobiłam, a właściwie to przez Renię, bo na ostatnim spotkaniu rzuciła mi pomysł, żebym wzdłuż chodnika do domu posadziła kulki bukszpanowe, zamiast żurawek, tawułek i berberysów, które tam mam. No to przywiozłam 10 kulek od Karoli i teraz żeby je wsadzić muszę wysadzić to co tam jest Znacie nie? O ile żurawki to nie problem, upchnie się gdzieś, tak z tawułkami i berberysami kompletnie nie wiem co i chyba w doniczkach znowu wylądują Na berberysy mam plan, że będą kulkami z kulkami cisowymi przy Pissardi, jak ją wsadzę, bo od roku rezyduje w doniczce Masakra jakaś normalnie, jutro po pracy tyram

Aniu należysz do elitarnego klubu przesadzaczy ... nie możesz zostawać w tyle
asiak 21:26, 09 kwi 2017

Hehehe... ja z pewnością należę do tego klubu Składki wszystkie opłaciłam
Makusia 21:52, 09 kwi 2017

Szalona ruda Kobieta! Jaś miał miejsce siedzące, czy otoczony kulkami jak króliczek wielkanocny rzeżuchą?
AnnaCh 22:02, 09 kwi 2017

Kasiu, jakby było bez eksmisji, to o ile łatwiej by było

Aniu, no tak masz rację, sama elita, nie mogę zawodzić członków i coś przesadzić trzeba

Asia, no to klub już całkiem spory

Martuś, po pierwsze, następnym razem ze mną jedziesz, będę miała mniej miejsca w samochodzie
Po drugie, M truł mi, że z dzieckiem jadę, jego samochód większy, bezpieczniejszy na trasie, no to ma co chciał, po co mi dawał? Do mojego by dużo nie weszło A tak cały bagażnik w kulkach, do tego rozchodniki od Krysi i jeszcze jeden cis sierotka
Po trzecie, Jasio miał spokojnie miejsce w foteliku

Fotki u Karoli
MirellaB 23:47, 09 kwi 2017

Czyli będą kolejne kulki bukszpanowe?
Pokażesz jak wyglądają?
W ogrodzie nieustanna robota. Ja się zabiorę po świętach ze doradzanie zimozielonych Kupować lubię, ale sadzić nie
Margarete 00:44, 10 kwi 2017

I znowu za nami fajne, miłe wspólne popołudnie
Dzięki!
Jasia uściskaj od cioci Gosi - jest słodki

Ja też w klubie,....Jutro nie ale pojutrze zamiast przygotowań do świąt będę przesadzać żeby posadzic...A miałam niczego nie brać ale przytargałam buksową kulę, wielgaśnego ciemiernika i 2 rodzaje bodziszków.