Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Malutki pod lasem

Malutki pod lasem

Makusia 15:00, 10 kwi 2017

Cerber przyszedł
Zapodasz kulki mam nadzieję? Dzisiaj i jutro masz tylko czas, bo od środy pogoda feee... (choć o ile pamiętam Koleżanka uwielbia w strugach deszczu buksy sadzić, więc kontynuacja świeckiej tradycji )
lojalna_ 18:27, 10 kwi 2017

Aniu fajne spotkanie mialyscie )) kulki będą super wyglądały a reszte upchniesz zapewne )) sadzisz ? Bo ciekawa jestem
kaz742011 20:48, 10 kwi 2017

Makusia napisał(a)
Cerber przyszedł
Zapodasz kulki mam nadzieję? Dzisiaj i jutro masz tylko czas, bo od środy pogoda feee... (choć o ile pamiętam Koleżanka uwielbia w strugach deszczu buksy sadzić, więc kontynuacja świeckiej tradycji )

Nie kracz . Okna mam nie umyte. Rośliny sadzić w deszczu to jeszcze rozumiem ale okna myć. To już chyba nie bardzo.
AnnaCh 22:10, 10 kwi 2017

Mirelka, nawet już są kuleczki
Zaraz wstawię fotki
Samo sadzenie nie takie straszne, gorzej jak najpierw trzeba wykopać co się ma wsadzone, a do tego w żwirku

Małgosiu, było super Jak zawsze z Wami
Jasio nawet się troszkę odważny zrobił i pod koniec na kilka kroków ode mnie odchodził Powiedział, że jeszcze ze mną pojedzie
Kusiły mnie strasznie te ciemierniki Karoli, ale nie mam gdzie sadzić, normalnie załamka, znowu miałam w donicach trzymać?

Martuś, kulki posadzone, zaraz zapodam
Niestety ostatnie sadzenie w deszczu przypłaciłam choróbskiem i zwolnieniem, a i teraz za dobrze nie jest, znowu mnie kaszel męczy, wolałam nie ryzykować, wsadziłam dzisiaj. Gorzej, że tawułki teraz wykopane leżą i żurawki Może jutro? Jeszcze ma nie padać. Berberysy zadoniczkowałam na razie

Jolcia,
wsadziłam, a reszta czeka na upchnięcie
Spotkania z łódzkimi dziewczynami są zawsze super Może kiedyś przybędziesz?

Kasia
, ja umyłam tylko w piątek na górze, nie będę sobie żył wypruwać, jak się komuś nie podoba, niech nie patrzy na moje okna
Jak równo pada, to myję w deszcz, mam duże okapy na domu
AnnaCh 22:13, 10 kwi 2017

Było:

Jest:
AnnaCh 22:14, 10 kwi 2017

Wstępnie je próbowałam podrównać, ale już ciemnawo się robiło, to zawsze zdążę zrobić
A ogólnie, to wydaje mi się, że zrobiło się elegancko. I teraz skłaniam się, żeby te duże kulki wysypać też tym samym żwirkiem, będzie pasować
Makusia 22:14, 10 kwi 2017

U la la...mucha nie siada!
natka098 22:16, 10 kwi 2017

No no zrobiło się formalnie Goście teraz od razu pierś do przodu i wyprostowani będą wchodzić jak obok takiego szpaleru kulasków przejdą.
frezja 22:17, 10 kwi 2017

AnnaCh napisał(a)

Jest:

Wyszło elegancko i duuuużo lepiej niż było
anna_t 22:22, 10 kwi 2017

wow!