Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Od nowa ... na przekór wszystkim

Od nowa ... na przekór wszystkim

iwka 14:07, 18 lis 2016

hehe latam, latam ale muszę dzisiaj ciężko pracować zaglądam do Was między papierkami, coś tam skrobnę ale czas mnie dzisiaj goni

Ewciu dobrze, że zaglądasz i machasz nic nie musisz mówić, ważne że mnie odwiedzasz

Iza kocyk super

Angelika, przeszło mi co do koca, nie chcę go już jak sobie przypomniałam jak mądrze dywan na trawce uprałam, spłukałam elegancko i potem mi go przyszło na trzepak powiesić wyglądałam jak po przejściu tornado, cała mokra i roztrzepana ale taka podusia np hmm całkiem całkiem

Agata pod kocykiem z mamusinych rączek dzieciątko będzie smacznie spało dziergaj Kiedy rozwiązanie?

Jola koca nie ma i nie będzie ewentualnie wielkości chusteczki tyle tylko włóczki mam i więcej nie kupuję chciałam ten rękaw na wianek zrobić ale nie wiem czy wyjdzie

Kasia, koc mnie powalił swoim ciężarem

Amelko, zaglądam jak nikt nie widzi tylko dlaczego Wy wszystko widzicie? szpiegi jedne ja nie umiem bez logowania, rano się loguje w nocy wylogowuję

Mireczko pukaj do mnie z tymi pomidorami, może pod Twoim okiem się udadzą u Gosi mam zaklepane nasionka to może przyszły rok będzie dla mnie pomidorowym

Aga naprawdę? czyli przed dmuchaniem trzeba zawiązać? takie proste aż niemożliwe ja się zawsze męczyłam nadając kształt nitką, a i tak zawsze gdzieś jakiś cycek wyskoczył dzięki za patent

Kamila wiesz już jak robić okrągłe? próbuj
lojalna_ 14:08, 18 lis 2016

Szpiegi, koce, kleje , cycki sporo tego sle doczytałam ) żabka w pigułce )))
Dominika11 17:20, 18 lis 2016

lojalna_ napisał(a)
o qurcze dzieje się dzieje
AngelikaX 19:01, 18 lis 2016

iwka napisał(a)

Angelika, przeszło mi co do koca, nie chcę go już jak sobie przypomniałam jak mądrze dywan na trawce uprałam, spłukałam elegancko i potem mi go przyszło na trzepak powiesić wyglądałam jak po przejściu tornado, cała mokra i roztrzepana ale taka podusia np hmm całkiem całkiem

Kurcze ja też miałam podobną przygodę... zapomniałam o niej... i po cóż Ci się przypominało
Margerytka40 21:11, 18 lis 2016

Witam się bo przywiały mnie prace ręczne . Zawsze miałam ochotę na zrobienie cotonów ale jakoś do tej pory nie spróbowałam . A jak się wyjmuje później ten balonik? Rozumiem że trzeba wypuścić powietrze , a czy ten balonik nie przyklei się do nitki?
Ja dużo robię zimą na drutach i na szydełku ale to dopiero po świętach bo teraz nie wiadomo gdzie ręce włożyć . To prawda że włóczki bardzo drogie ale jaka radość jak się coś samemu wydzierga . Ja to głównie sweterki dla 8-mioletniej córy albo serwety .
iwka 21:16, 18 lis 2016

Witaj Asiu ja cotonów nie robiłam bo okazało się że to wyższa szkoła jazdy równo uformować małą kuleczkę. Tym sposobem robiłam bombki i jajka

Jak klej już wyschnie, balon delikatnie przebijasz i po krzyku tylko musi być wszystko suche, najlepiej kilka dni odczekać bo zdarzyło mi się, że razem z balonem bombka się skurczyła szkoda mi było roboty więc drugi balon wsadziłam do środka, nadmuchałam i wyszło ok.
iwka 21:17, 18 lis 2016

AngelikaX napisał(a)
hehe zapewniam, że nie my obie takie mądre byłyśmy
iwka 21:17, 18 lis 2016

Dominika11 napisał(a)
o qurcze dzieje się dzieje
co się dzieje?
iwka 21:18, 18 lis 2016

lojalna_ napisał(a)
haha no raz mi się udało zwięźle i na temat
Rytla 21:22, 18 lis 2016

a robótka jak się ma?