Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Od nowa ... na przekór wszystkim

Od nowa ... na przekór wszystkim

iwka 13:56, 25 kwi 2017

zoja napisał(a)
Iwonka przy pasku to niewygodnie
jak się znajdą stare to będziesz miała na zapas

trawy masz śliczne

hihi w sumie ta ja paska nie noszę na szyi uczepię
anbu 14:04, 25 kwi 2017

Rany, tu zostało podanych tyle nazw traw a ja się na nich nic a nic nie znam
Iwonka dzięki za te wszystkie wpisy, podsumowania, muszę poczytać. Teraz mam przynajmniej rozeznanie co się z czym je

Buziak dla Cię Ogrodniczko
Makusia 14:09, 25 kwi 2017

iwka napisał(a)
co zmusza "ogrodnika" do zakupu nowego sekatora ? zgubienie poprzedniego jestem chyba mistrzem, trzeci od jesieni szlag trafił, więc zamówiłam dzisiaj cały zestaw i obiecuję że będę je przy pasku nosić i odkładać na miejsce

znając życie przyjdą nowe to się stare znajdą

Iwonka ja w ciągu miesiąc dzisiaj byłam trzeci raz u okulisty- powód? Za każdym razem gubię krople, które mi lekarka przepisuje W dodatku nie pamiętam nazwy, więc nawet nie mogę prosić o wypisanie samej recepty. Chodzę zatem za każdym razem do innej lekarki, żeby ktoś nie pomyślał, że jakaś hipochondryczka się trafiła
Niestety po zakupie nowych kropel, stare w dalszym ciągu nie zostały odnalezione
Kawa 14:53, 25 kwi 2017

wróciłam do tego twojego podsumowania

ale ty masz tych trawiszczy!!!
Anda 18:12, 25 kwi 2017

Trawkowo i tulipanowo u Cię Czyż Overdam nie jest piękny?
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Warmia 20:42, 25 kwi 2017

Ale masz tulipanowe szaleństwo, niesamowity widok
babka 21:07, 25 kwi 2017

Ty sekatory gubisz ja psuję, na jedno wychodzi
Dziękuję jeszcze raz Iwonka - wiesz za co
iwka 10:28, 27 kwi 2017

anbu napisał(a)
Rany, tu zostało podanych tyle nazw traw a ja się na nich nic a nic nie znam
Iwonka dzięki za te wszystkie wpisy, podsumowania, muszę poczytać. Teraz mam przynajmniej rozeznanie co się z czym je

Buziak dla Cię Ogrodniczko
moją pierwszą trawą była jakaś rozplenica bez nazwy, tak pięknie rosła że zapoczątkowała miłość do traw

co roku kilka dokupuję, w tym padło na trzcinnik krótkowłosy i rozplenice little bunny i little honey

Makusia napisał(a)

Iwonka ja w ciągu miesiąc dzisiaj byłam trzeci raz u okulisty- powód? Za każdym razem gubię krople, które mi lekarka przepisuje W dodatku nie pamiętam nazwy, więc nawet nie mogę prosić o wypisanie samej recepty. Chodzę zatem za każdym razem do innej lekarki, żeby ktoś nie pomyślał, że jakaś hipochondryczka się trafiła
Niestety po zakupie nowych kropel, stare w dalszym ciągu nie zostały odnalezione
haha zdarza się, ja ostatnio poszłam przepisać receptę i pomyliłam tabletki. Wróciłam z apteki i okazało się że kilka opakowań takich samych a tych co były potrzebne nie ma

przyszły dzisiaj moje zamówione narzędzia cieszę się jak dziecko, tylko deszcz pada i nie potnę sobie, kurcze ja mam jeszcze bukszpany nie cięte

Kawa napisał(a)
wróciłam do tego twojego podsumowania

ale ty masz tych trawiszczy!!!
nazbierało się tego trochę